“Bladi Mun” Ane Đorđević na Velikoj sceni CNP-a

Iza svega, rediteljka Ana Đorđević je uspjela da nedefinisanu mješavinu ljudskih sudbina i kosmičkih uticaja dovede u ravnotežu, da jedan polifoni mehanizam iskontruiše u nit, u nježnu sliku iz koje sve izraste, u kojoj sve i nestane...
“Bladi Mun” Ane Đorđević na Velikoj sceni CNP-a

Predstava “Bladi Mun” po tekstu i u režiji Ane Đorđević će biti izvedena večeras u 20 sati na Velikoj sceni nacionalnog teatra.

Dramaturg je Stefan Bošković, kostimografkinja Svetlana Cvijanović, scenografkinja Ljubica Petrović, muziku su radili Ivana Čanović i Bojan Jovović, asistentkinja rediteljke je Nataša Milićević, asistentinja kostimografkinje je Gordana Bulatović, a izvršni producent Danilo Milatović.

U predstavi igraju: Sanja Vujisić, Nikola Perišić, Kristina Stevović-Obradović, Aleksandar Gavranić, Filip Đuretić, Maša Božović, Stevan Vuković i Branka Otašević.


“Rad na ovoj predstavi se postavio kao satni mehanizam, kao organizam neprestanih promjena, koji se rotiraju, izvrću, ali nikad ne staju. Ritam pulsira dosljedno, otvara vrata velikih odluka, mijenja perspesktive, okreće sudbine. Iza svega, rediteljka Ana Đorđević je uspjela da nedefinisanu mješavinu ljudskih sudbina i kosmičkih uticaja dovede u ravnotežu, da jedan polifoni mehanizam iskontruiše u nit, u nježnu sliku iz koje sve izraste, u kojoj sve i nestane”, zapisao je dramaturg Stefan Bošković.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ovo su nova kadrovska rješenja: Vlada imenovala novi Biro za operativnu koordina...

U toku sastanak vrha Demokrata i PES-a oko izbora šefa policije

Završen sastanak Demokrata i PES-a oko izbora šefa policije: Nije postignut dogo...

Šimun inicirao provjeru svih diploma u zdravstvu