“Bladi Mun” Ane Đorđević na Velikoj sceni CNP-a

Iza svega, rediteljka Ana Đorđević je uspjela da nedefinisanu mješavinu ljudskih sudbina i kosmičkih uticaja dovede u ravnotežu, da jedan polifoni mehanizam iskontruiše u nit, u nježnu sliku iz koje sve izraste, u kojoj sve i nestane...
“Bladi Mun” Ane Đorđević na Velikoj sceni CNP-a

Predstava “Bladi Mun” po tekstu i u režiji Ane Đorđević će biti izvedena večeras u 20 sati na Velikoj sceni nacionalnog teatra.

Dramaturg je Stefan Bošković, kostimografkinja Svetlana Cvijanović, scenografkinja Ljubica Petrović, muziku su radili Ivana Čanović i Bojan Jovović, asistentkinja rediteljke je Nataša Milićević, asistentinja kostimografkinje je Gordana Bulatović, a izvršni producent Danilo Milatović.

U predstavi igraju: Sanja Vujisić, Nikola Perišić, Kristina Stevović-Obradović, Aleksandar Gavranić, Filip Đuretić, Maša Božović, Stevan Vuković i Branka Otašević.


“Rad na ovoj predstavi se postavio kao satni mehanizam, kao organizam neprestanih promjena, koji se rotiraju, izvrću, ali nikad ne staju. Ritam pulsira dosljedno, otvara vrata velikih odluka, mijenja perspesktive, okreće sudbine. Iza svega, rediteljka Ana Đorđević je uspjela da nedefinisanu mješavinu ljudskih sudbina i kosmičkih uticaja dovede u ravnotežu, da jedan polifoni mehanizam iskontruiše u nit, u nježnu sliku iz koje sve izraste, u kojoj sve i nestane”, zapisao je dramaturg Stefan Bošković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

“Bladi Mun” na Velikoj sceni CNP-a

Komad “Bladi Mun” na Velikoj sceni

Dva igranja “Bladi Muna” na Velikoj sceni nacionalnog teatra

“Bladi Mun” večeras gostuje u Zetskom domu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica – Kolašin, dvije osobe povrijeđene

U saobraćajnoj nesreći u Njujorku poginula šesnaestogodišnja Alisa Koljenović

Suzana Tot za “Standard” o karijeri, duetu, novim pjesmama: “Tajna uspjeha je, ili radiš svoj posao na pravi način ili ostaješ amater i stagniraš”

POTVRĐENO PISANJE STANDARDA: Savo Kentera predložen za direktora ANB-a