test

Danas promocija knjige “Stripoterapija” na IX Internacionalnom sajmu knjiga

Standard

28/09/2023

10:39

U četvrtak, 28. septembra, u okviru pratećeg programa IX Internacionalnog sajma knjiga u Podgorici, u 17 časova, biće promovisana knjiga 'Stripoterapija', autorke i ilustratorke Ane Petrović. Autorka se duhovito i pronicljivo igra tekstom i crtežom, i uz smijeh govori o važnoj temi – odgovornom odnosu prema mentalnom zdravlju. S autorkom će o pomenutoj knjizi razgovarati Marijana Milošević.

Knjiga poezije “88”, pjesnikinje i esejistkinje Nadije Rebronje, biće predstavljena u 18 časova. S Rebronjom će razgovarati Dragana Tripković.

U 19 časova, slijedi promocija knjige “Medijska pismenost i kritičko mišljenje”, teoretičarke dramskih umjetnosti, medija i kulture Violete Kecman. O knjizi će govoriti Zoran Hamović, Janko Ljumović, Vuk Vuković i autorka.

Posjetioci Sajma biće u prilici da u 20 časova isprate i promociju knjige “Moći slabosti – Antologija crnogorskih savremenih pjesnikinja” na italijanskom jeziku, koju je objavila italijanska izdavačka kuća Besa-Muci. Knjigu će predstaviti prof. Fabio Roki.

U 21 čas počeće program “Susreti pisaca”, u kome će učestvovati italijanski pisac i naučnik Fabio Roki i crnogorski pisac Nikola Nikolić, čije je knjige objavila italijanska izdavačka kuća Besa-Muci.

Izvor: Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada
Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada

Ostavite komentar

Komentari (0)