Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Dva najbrža čitaoca Standarda koja danas u 12 časova pošalju mejl na adresu: [email protected], sa ličnim podacima i brojem telefona, Cineplexx će nagraditi sa po dvije karte za film po izboru.
Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se novi filmovi i to “Hoću muža”, “Električni život Luja Vejna”, dok je subota rezervisana za Verdijevu čuvenu operu “Don Karlos”, uživo iz MET-a.

HOĆU MUŽA – Romantična komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi! Priča o ljubavi na duhovit način vas vodi u Kalinjingrad i govori o tome kako ljubav pobjeđuje strahove, a sudbina ruši stare navike kako bi stvorila mjesto za novi život. Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu: radi kao voditeljka na TV i ima uspiješnog i bogatog vjerenika Roberta. Ali taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmjereno. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promijeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

ELEKTRIČNI ŽIVOT LUJA VEJNA – Istinita priča o ekscentričnom britanskom slikaru Luju Vejnu, čije su razigrane, ponekad čak i psihodelične slike pomogle da se promijeni percepcija javnosti o mačkama. Kroz nevjerovatne avanture ovaj inspirativan, neopjevan heroj nastoji da krajem 19. i u prve tri decenije prošlog vijeka otkrije “električne” misterije svijeta i na taj način bolje razumije vlastiti život i dubinu ljubavi prema supruzi Emili.

OPERA DON KARLOS / MET UŽIVO 2022 – Prvi put u istoriji, Metropoliten predstavlja originalnu francusku verziju Verdijeve epske opere! Operu “Don Karlos” uživo iz Metropolitena pratite na velikom platnu bioskopa Cineplexx u subotu, 26. marta, sa početkom u 19 časova. Ulaznice su u prodaji. M.R.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UŽIVO: Novi raketni napad na Kijev, Kličko: Ruske snage su blizu, slijedi teška noć

RAT IZ MINUTA U MINUT: Rusi osvojili Herson?!; Sjutra pregovori, tema prekid vatre

Portal Standard i bioskop Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

Standard i Cineplexx poklanjaju karte najbržim čitaocima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica – Kolašin, dvije osobe povrijeđene

Suzana Tot za “Standard” o karijeri, duetu, novim pjesmama: “Tajna uspjeha je, ili radiš svoj posao na pravi način ili ostaješ amater i stagniraš”

Milović pratio Bečića, nadležni ćutali

POTVRĐENO PISANJE STANDARDA: Savo Kentera predložen za direktora ANB-a