test

Odlazeći premijer: Bivši glavni specijalni tužilac čuvao mafiju, Novović ima zadatak da napravi otklon od njega

Standard

05/09/2022

12:17

Premijer u tehničkoj Vladi Dritan Abazović je kazao da GST Vladimiru Novoviću pojačano obezbjeđenje i da to ima veze sa istagama koje su u toku.

“Sve što država može da uradi je da zaštiti Novovića. On ima samo jedan zadatak, a to je da nastavi kako je krenuo, da bude odlučan i sprovodi zakon i da napravi diskontinuitet u odnosu na bivšeg glavnog specijalnog tužioca koji je čuvao mafiju”, kazao je Abazović.

Ističe da je siguran da je Novović čovjek koji će sa svojim timom ne da čuva mafiju, već da se obračuna sa njom . Sve što treba da se uradi da se on obezbjedi, njegova porodica, da im se obezbjede tehnički uslovi da se presele u druge prostorije uslovnije, jer rade u katastrofalnim uslovima. Sve što može uraditi Vlada u tehničkom mi ćemo im obezbjediti i stvoriti”, kazao je Abazović.

Ostavite komentar

Komentari (1)

cikotickadjeku,

05 Sep. at 17:02

ovaj umisljeni pendrek cetnik umislio da je sto zna a ne, ne pominje skaljarce svoju bracu, ne pominje “vijesti” i pink, e sramoto sto osramoti ime Abazovica i Ulcinj a CG ce te pamtiti ka Acu palikucu, Hitlera i Musolinija