test

Abazović: Podrška Spajiću i svim kandidatima koji imaju građansku orjentaciju

Standard

31/01/2023

14:28

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da će u toku naredne sedmice imati sjednice partijskih organa GP URA na kojima će zauzeti stav o predstojećim predsjedničkim izborima.– Naša centralna preokupacija je rad Vlade, ali ne potcjenjujemo predsjedničke izbore koji su jako važni. Moj stav je poznat – najvažnije je da dobijemo građanskog i evropskog predsjednika i da ima mnogo bolju saradnju sa Vladom – rekao je Abazović novinarima u Ulcinju.

Povezani Članci

Načelno, kako je rekao, svi dosadašnji kandidovani su zanimljivi i da među njima postoje ljudi koje bi vrlo rado vidio na poziciji predsjednika države.

– Na neki način i Milojku Spajiću pružamo podršku, ali to se ne odnosi striktno na njega, već i na ostale kandidate koji imaju građansku orijentaciju – rekao je Abazović.

Sjutra je, kako je rekao, Dan D vezano za Ustavni sud.

– Sjutra će biti sjednica Odbora na kojoj će se, nadam se, napraviti uži izbor, prije same sjednice. Najvažnije je da dobijemo četiri kredibilna kandidata i stavimo tačku na izbor sudija Ustavnog suda – naglasio je Abazović.

Izvor (naslovna fotografija):

Dritan Abazović

Ostavite komentar

Komentari (0)