Bojanić: SNP protiv Kentere, naš kandidat za direktora ANB-a Mašković

Nakon objavljivanja informacije da je najozbiljniji kandidat za direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Savo Kentera, oglasio se član Socijalističke narodne partije Mitar Bojanić koji je poručio da ta partija neće podržati Kenteru, te da na toj poziciji treba da se nađe Saša Mašković.
Bojanić: SNP protiv Kentere, naš kandidat za direktora ANB-a Mašković

Saša Mašković

Bojanić je na Facebooku napisao da je po njegovom mišljenju skandalozno da Kentera, koji je predsjednik Atlantskog saveza Crne Gore, političke think tank grupe sa sjedištem u Podgorici u Crnoj Gori i potpredsjednik Svjetske organizacije atlantske povelje bude, direktor ANB-a.

On je pozivajući se na podatke iz Centralnog registra privrednih subjekata Crne Gore (CRPS), objavio na Facebooku da je Savo Kentera osnvač i direktor naučno istraživačke ustanove Institut za bezbjednost – Podgorica.

Kao osnivači tog instituta navode se Igor Lukšić i Milica Pejanović Đurišić.

Foto: Screenshot

“Treba li sadašnja Vlada ovog čovjeka da dovede na mjesto direktora ANB-a. Čovjeka kojeg tajno preko nekih komitskih nevladinih organizacija guraju Zeković i Veselin Veljović. Budite sigurni da SNP neće glasati za ovo. Saša Mašković najozbiljniji je kandidat za novog direktora ANB-a”, napisao je Bojanić.

Mašković je pomoćnik direktora Uprave policije Sektora za finansijsko-obavještajne poslove.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

2 komentara


Brando

Ocigledne opstrukcije prema meni.Kentera,patriota garant da nece biti izdaje drzave.O drugom kandidatu ne zelim govoriti,necete dati,vracacete me po nekoliko puta ” cakakama” da pisem iznova.Ponovo dva ista pola.Ocigledno.Nafam se da ce premijer nakon snalize pravilno rasudit.Za dobro nase drzave i nece podleci ucjenama.Mnogo brzo se ” izuse”.

Odgovori
Brando

Iako sam ovo ocekivao,nisam tako brzo ni mogao predpostavit.Osvjefoceni patriota,strucnjak za bezbednost,sigurnost za drzavu da nece informacije promptno ici i zapadu i istoku.O gospodinu Maskovicu dosta znam.prijatelji me informisali.Ali opet dudar dvije opcije.Naravno pozznate.Nadsm se da ce premijer,sada mnogo iskusniji donijeti jedinu ispravnu odluku.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Kentera: U najboljem interesu da ustoličenje bude u Podgorici

Brajović: Još jedna u nizu nezakonitosti Vlade i njenog predsjednika

ŽIVKOVIĆ: Šta ako je aktuelni sastav ANB prisluškivao šefove klubova poslanika – KRAPOVIĆ: Ovo Tužilaštvo neće dati odgovore na sva pitanja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(FOTO) Opljačkana zlatara Domnik u Podgorici: Lopovi ušli kroz stan iznad, probušili pod i odnijeli sef sa nakitom

Istražitelji prikupili preko milijardu poruka iz Skaj aplikacije

Da li će nova vlada ”čistiti” državne organe i preduzeća: Evo koje sve funkcije u državi pokrivaju Demokrate, DF, Prava CG…

Suzana Tot za “Standard” o karijeri, duetu, novim pjesmama: “Tajna uspjeha je, ili radiš svoj posao na pravi način ili ostaješ amater i stagniraš”