test

Borovinić Bojović nije ni potvrdila ni demantovala osnivanje partije: Građani u centar

Standard

05/04/2024

06:48

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović nije ni potvrdila, a ni demantovala informaciju da li osniva svoju partiju.

Portal Dan je pitao Borovinić Bojović zašto u poslednje vrijeme ona saopštenja završava sa rečenicom „građani u centar“.

” Mogu da kažem da građani jesu naš centar i mojeg ličnog angažmana, ali i cijele lokalne vlasti. Ono što je bio naš predizbori cilj jesu građani i građanke Podgorice i uvijek se zalažem, a tako će biti i dalje, kao i na prethodnim mjestima na kojima sam radila, da građani jesu moja osnovna zona interesovanja. To je moj osnovni motiv boravljenja politikom, inače sigurno tu ne bih bila. Ne potvrđujem vam ništa u ovom trenutku. Radi se prosto o jednoj ideji koja zaista suštinski postoji i koja je jako važna, a to je da potvrđujem da su građani i građanke moj centar i centar svih nas u lokalnoj vlasti. Smatram važnim da sve što smo im obećali trebamo da damo maksimum da ispunimo, a koliko ćemo u tome uspjeti sudiće građani”, rekla je Borovinić Bojović.

Ona je rekla da zvanično nijesu dobili nikakve zahtjeve od kluba odbornika Pokreta za Podgoricu, ali da su prostorije dobili.

” Imamo ukupno deset klubova. U startu smo podijelili prostorije tako da što više klubova koristi jednu prostoriju. To je bilo jedino izvodljivo. Nema nikakvih problema u tom funkcionisanju. Svi su zadovoljni i imaju prostor za funckionisanje. Nismo dobili nikakave konkretne zahtjeve od njih. Ono što vam mogu reći jeste da je to neformalno sve stvar dogovora između Pokreta za Podgoricu i Pokreta Evropa sad koji su, koliko sam obaviještena u intenzivnoj komunikaciji i ti dogovori su na stolu”, kaže Borovinić Bojović.

Izvor: Dan
Izvor (naslovna fotografija):

Jelena Borovinić Bojović; RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)