test

Danas predaja liste DPS-a za podgoričke izbore, polovinu sastava čine žene

Standard

02/09/2024

15:31

Izborna lista Demokratske partije socijalista, pod nazivom ''I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić'' biće danas u 18h predata Opštinskoj izbornoj komisiji Glavnog grada.

“Oko 10.000 građana, u samo nekoliko dana, svojim potpisima su podržali ovu listu, izrazivši nadu da će se Podgorica ponovo razvijati, graditi i unapređivati, i da njeni stanovnici neće nikad više biti taoci nesposobne vlasti koja se godinu dana između sebe svađala i otimala za fotelje i uhljebljenja.

Listu Demokratske partije socijalista čine ljudi koji su ozbiljni i odgovorni, dokazani u svojim profesijima, kao i oni koji su iako mladi, bili spremni da svoju mladalačku energiji i entuzijazam upotrijebe kako bi Podgorica ponovo krenula naprijed u ekonomski, privredni i društveni razvoj. Na listi je 50 procenata žena, i njihova snaga i požrtvovanost nas uvjeravaju da ćemo ovu borbu za Podgoricu voditi fer i časno ali i beskompromisno prema svim lošim pojavama koje su godinu dana uništavale ovaj grad”, navode iz DPS-a. 

Na čelu liste je Nermin Abdić.

“On je omiljeni ljekar, podgorički komšija a prije svega dobar čovjek i zato je grupa prijatelja dr Abdića, među kojima su najpoznatiji crnogorski umjetnici, vokalni izvođači, odlučila da mu pokloni večeras koncert u čast predaje liste i zvaničnog početka kampanje. Pozivamo sve naše zainteresovane sugrađane da nam se pridruže danas u 20h kod Sahat-kule i da uživamo u muzici koju interpretiraju legende crnogorske muzičke scene”, dodaju u saopštenju. 

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)