Demokrate DPS-u: Gledajte i učite kako se Nikšić voli

Za nas je Crna Gora dom, a za DPS let o trošku građana, stan po povlašćenim uslovima i koruptivni dil u sumnjivim prodajama državne imovine - navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.
Demokrate DPS-u: Gledajte i učite kako se Nikšić voli

Foto: Demokrate

Oni reaguju na saopštenje DPS-a u kojem su naveli je ”što više članova na državnom i lokalnom budžetu, mjera ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori”.

”Novim saopštenjem DPS Nikšić ponovo je, u skladu sa sintagmom — “ko o čemu DPS o poštenju”, nasmijao sveukupnu javnost. Partija koja, iako smo je javno pozvali, ni u jednoj rečenici nije osudila fašističke izlive njihovog partijskog funkcionera iz Bara Morisa Lazarevića na račun kolege odbornika Moma Koprivice, nema ama baš nikakvo pravo da bilo kome pokušava dijeliti moralne lekcije. Uz to, podsjećamo da su gospoda iz DPS-a ponovo prevarila javnost pompezno najavljujući da će Inicijative za razrješenje podnijeti u svim Opštinama, a to su učinili u samo tri”, navodi se u reagovanju.

Demokrate dodaju da kada DPS pominje, kako tvrde, ”isprazne floskule o pohari vjerovatno misle na optužnice SDT-a protiv njihovih najviših funkcionera”.

”Kada govore o domovini, dilema je samo da li misle na stanove po povoljnim uslovima na račun građana ili na partijske funkcionere koji su brzinom svjetlosti pronašli drugu domovinu međutim, ono što znamo jeste da im je više članova Glavnog odbora bliže Spužu nego Skupštini.

Jasno nam je da DPS ima frustraciju prema Demokratama, naročito zbog čuvenog odjavljivanja nakon vapaja potpredsjednika njihove partije da je spreman za saradnju sa Demokratama i političkog zakucavanja za opozicionu klupu u koju su ih smjestili građani”, ističe se u reagovanju.

Oni su poručili DPS-u da ”mogu da gledaju i uče kako se voli Nikšić”.

”Stoga, gospodo iz partije čiji su funkcioneri pravosnažno osuđeni za kupovinu glasova, partije zbog čijeg je funkcionera Opština Nikšić osuđena za mobing i kao takva potpuno obrukana, partije čiji je predsjednik Opštine obrukao grad prekidajući predstave, vrijeđajući glumce i zabranjivajući koncerte, partije koja je šampion u kriminalu, korupciji i nepotizmu, partije koja je Nikšić i ekonomski i privredno devastirala — gledajte i učite kako se Nikšić voli, kako se Nikšić uspravlja i kako se radi za dobro svih a ne samo za lične interese. I ponavljamo vam — nama je Crna Gora dom, a vama let o trošku građana, stan po povlašćenim uslovima i koruptivni dil u sumnjvim prodajama državne imovne. Zbog toga su vas građani poslali u opoziciju i zbog toga ćete dugo tamo ostati kako više ne biste imali priliku da otimate od građana Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Voli HORECA: Biznis kupci i vlasnici ugostiteljskih objekata od danas imaju sve na jednom mjestu

Smijenjen Aleksa Bečić

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Tajić podnio ostavku: Odbor nije htio da me razriješi, pritiscima me tjerali na ostavku

Bigović ”ušao u proceduru”, Vukotić obezbjeđivao medijsku podršku

Uhapšen Marko Ljubiša Kan

Dalibor Vukmirović i Mira Medojević uputili poruke govora mržnje i prijetnje urednicima Standarda: Policija podnijela prijave