DF: Krivokapić da testira povjerenje u Skupštini ili podnese ostavku

Demokratski front pozdravio je izjavu vicepremijera Dritana Abazovića da bi trebalo provjeriti da li Vlada Zdravka Krivokapića ima podršku u Skupštini Crne Gore.
DF: Krivokapić da testira povjerenje u Skupštini ili podnese ostavku

”Potpredsjednik Vlade je saopštio i da ne bi bilo normalno da vlada radi bez te podrške i da to treba rasčistiti. DF poziva Zdravka Krivokapića da povuče logičan i častan potez- da postavi pitanje povjerenja vlade u Skupštini ili podnese ostavku”, saopšteno je iz DF-a.

Vjeruju da je svakom građaninu Crne Gore poznato da Vlada ima tek nekolicinu poslanika koji smatraju da je ona ispunila očekivanja građana koji su glasali na izborima 30. avgusta 2020. godine.

”Što se prije rasčisti ova neprijatna situacija to će biti bolje za sve građane Crne Gore. Poznavajući ljude kojima je sticajem okolnosti dopala sva vlast u Crnoj Gori, uvjereni smo da im ovaj poziv jedinog političara u izvršnoj vlasti ne znači mnogo Čast i odgovornost su jedno, a drage fotelje u Vladi nešto sasvim drugo. U tim koordinatama će se vjerovatno kretati i odgovor Zdravka Krivokapića”, kazali su iz Demokratskog fronta.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ko je u Crnoj Gori ugrožen – Srbi ili Crnogorci?

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Ova vlada mora da pada

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Jovaniću određeno zadržavanje do 72 sata

Gile Stanišić pušten da se brani sa slobode: T.R. pred tužiocem negirala navode iz prijave, izjavila da se nije ponašao nasilnički prema njoj

Krivkokapić sa Kulebom i Osmanijem u Berlinu: Crna Gora da obnovi autokefalnost crkve

Skup podrške palestinskom narodu sjutra u Podgorici