Đukanović ostavio Milatoviću dva “audija” koja je dobio na poklon

Bivšem predsjedniku države Milu Đukanoviću automobil ''mercedes majbah'' nije oduzet, već je njegova služba sama vratila vozilo na raspolaganje Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB), saopšteno je ''Danu'' iz njegovog kabineta. Kako naglašavaju, Đukanović je Predsjedništvu ostavio na raspolaganje dva ''audija A8'' koja su mu poklonili dugogodišnji prijatelji iz inostranstva.
Đukanović ostavio Milatoviću dva “audija” koja je dobio na poklon

foto IPE

Povodom medijskih navoda da je doskorašnjem predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću oduzet automobil marke “majbah”, informišemo javnost da je pomenuto vozilo samoinicijativno predato ANB-u prvog radnog dana nakon Dana nezavisnosti, odnosno odmah po stupanju na dužnost novog predsjednika Crne Gore. Nije tačno da je bilo pokušaja od strane bivšeg predsjednika Đukanovića ili bilo koga iz njegove službe da zadrži službeno vozilo – navode iz kabineta bivšeg predsjednika države.

Ovo, kako dodaju, potvrđuje i činjenica da nakon inicijative Đukanovićeve službe obezbjeđenja da se izvrši primopredaja službenog vozila, nadležni u ANB-u nijesu bili upoznati sa tom obavezom i samom procedurom, ali su nekoliko sati kasnije potvrdili da su spremni da preuzmu automobil, što je i učinjeno.

Takođe, službi predsjednika ostavljena su na upotrebu i dva automobila “audi A8” istog stepena bezbjednosti, poklon službi predsjednika od dugogodišnjih prijatelja iz inostranstva bivšeg predsjednika – naveli su iz Đukanovićevog kabineta.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Lazović: Abazoviću naređeno da onemogući formiranje nove vlade (VIDEO)

Abazović nakon ročišta po tužbi Ubovića: Tvrdim da su ovi ljudi na čelu kriminal...

Kosovska policija objavila snimak kuće Milana Radoičića; Svećlja: On je Pablo Es...

Nenezić: Abazović priznao da stoji iza sporne kupovine feribota