DPS Demokratama: Što se durite na nas, na transparentima i dalje piše da je Boka srpska

Draga gospodo iz Demokrata, bilo bi dobro da ste, prije nego što ste se latili pera, pošli do Novog kao vaš predsjednik i pogledali transparente kojim je ''okićen'' grad, umjesto što ste potrčali da u svome nedostatku stila i političke kulture napište odgovor na naše saopštenje, odgovorili su iz DPS Kotor Demokratama.
DPS Demokratama: Što se durite na nas, na transparentima i dalje piše da je Boka srpska

DPS

“Takođe, mogli ste barem pročitati naše saopštenje pa biste znali da smo sve što ste vi napisali mi već rekli i da je sve to daleko od stanja u Herceg Novom. Jedina je razlika što se mi borimo da Boka kotorska bude mjesto svih građana, a vi da relativizujete nakaradne pojave u društvu svojim, u fabrici neinventivnosti i puke dosade, izrađenim frazama, kojima banalizujete politiku i ideologiju, građansko društvo i progresivne ideje”, kaže se u saopštenju DPS Kotor.

Dodaju da nazadni populizam više ne prolazi, te da “Kreatori grbe politike DPS-u podmeću da prebrojava Srbe. Ne, ne! Mi vam poručujemo da Boka nije srpska, a jeste i Crnogoraca, i Srba, i Hrvata, i Albanaca, i Bošnjaka, i Muslimana, i Roma i svih građana Crne Gore, ali i onih koji je vole, slave i posjećuju kao turisti”, ističu u DPS Kotor.

“P.S. Na transparentima i dalje piše da je Boka srpska”, napominje Demokratska partija socijalista.

“Što se durite na DPS? Vi ste takvu retoriku osmislili i omogućili, pa je bolje da se bavite svojim dvorištem i ne slavite mnogo to što ste koruptivnim radnjama usvojili odbornike DPS-a. Kotorske Demokrate su u paramparčad razbile narativ Demokratske Crne Gore o svetosti izborne volje i političkog poštenja”, zaključuju u OO DPS Kotor.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Krsto

Tako je. Sve rade za srpski dinar!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Smijenjen Aleksa Bečić

Konjević Spajiću: Svaka čast! Vaše “kuliranje” parlamentarne većine je za desetku

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Abazović: Bilo bi jako neodgovorno da se smijeni i predsjednica Skupštine, Katnić nervozan jer više nije na mjestu na kojem je bio

Pink M lešinarenjem ubira profit

MUP Crne Gore se pravi mrtav: Persona non grata Božović se i dalje predstavlja kao ambasador na javnim događajima

Mandić: Zalažemo se za tehničku vladu, DF spreman da preuzme odgovornost za Crnu Goru i poštuje međunarodne obaveze