DPS: Krivokapić se još nije otrijeznio

Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla, poručili su iz DPS-a.
DPS: Krivokapić se još nije otrijeznio

Krivokapić: DPS uzalud pokušava da spere svoju ratnu prošlost

”Žalosno je da se nije još otrijeznio i shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju. Da podsjetimo samo na neke rezultate tog znanja: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat”, kazali su iz DPS-a.

Oni navode da, razumiju da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, kako kažu, ucijenjen sa svih strana nalazi.

”Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru – loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može.

Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne pisanim domaćim zadacima na zadate teme. To ne pomaže u vašem slučaju.

Inače, ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli”, piše u saopštenju DPS.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Izglasana nova Vlada, 41 poslanik dao podršku Krivokapiću

Bošnjak Krivokapiću: Razočarana sam kada ste rekli da vam je čast što vas je doveo Daka Davidović ratni profiter i švercer oružjem

LJUBAVNI HOROSKOP 11.01. – 17.01.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Đukanović na samitu Brdo – Brioni (FOTO)

Ambasadorka Dušanka Jeknić podnosi tužbu protiv Krivokapića i Radulovića

Zirojević i Omeragić za Standard: SD i BS nastavljaju rad u Parlamentu

Živković: DPS neće učestvovati u radu Skupštine narednih dana, nećemo dati legitimitet urušavanju CG