DPS Nikšić: Kovačević, koji drugu zemlju zove svojom maticom, ni ne može slaviti 21. maj

Jeftina manipulacija Marka Kovačevića, predsjednika Opštine Nikšić, kojom je pokušao opravdati to što u našem gradu nijesu istaknute državne zastave povodom Dana nezavisnosti, vrijeđa zdrav razum i sve građane našeg grada, ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.
DPS Nikšić: Kovačević, koji drugu zemlju zove svojom maticom, ni ne može slaviti 21. maj

Marko Kovačević

“Teza da nije imao potrebu istaći zastave, jer, zaboga, on radi svoj posao, na nivou je infantilnih izgovora i neutemeljenih pravdanja svog (ne)činjenja. To što on navodno nešto radi, pa samim tim nema potrebu da slavi najveći praznik novije crnogorske istorije djeluje podrugljivo, jer svi znamo da je 21. maj 2006. godine za njegove saborce i njega označio kraj njihovim pustim snovima o velikoj Srbiji”, pojasnili su iz nikšićkog DPS.

Kovačević, navode oni, koji je ne tako davno ponizno podnosio izvještaj o svom radu pred Milicom Zavetnicom, je iznio i to da “ovu zemlju on ne osjeća kao svoju maticu”.

“Naprotiv, on svojom maticom zove onu državu u koju ide po mišljenje i kojoj polaže račune”, dodaju iz DPS Nikšić.

U skladu sa tim, po njihovim riječima, sasvim je jasno zašto isti, “crnogorske praznike ne doživljava i ne osjeća kao sopstvene”.

“Jedino sto on osjeća u Crnoj Gori jeste želja za nekom od fotelja, funkcionerskom platom u ovoj od njega nepriznatoj zemlji. U krajnjem, neka bude jasno Kovačeviću i svim njemu sličnima da ne mora se truditi da obuče odijelo radoholika i pomiritelja, jer građani Nikšića poručuju: “Car je go””, zaključili su iz nikšićkog DPS.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Knežević: Ne bio ja u koži Spajića, Abazović će se na fakultetima političkih nau...

Na mjestu klinike Dritanovog brata nikla nova bolnica

Đurović: Akcija Stop inflaciji ponovo od 2. oktobra sa preko 100 proizvoda

Zvaničan stav Evropske unije: Na Kosovu je izvršen teroristički napad