test

DPS Pljevlja: Demokrate odzviždale labudovu pjesmu

Standard

04/06/2022

17:02

Demokrate žive u iluziji o sopstvenoj važnosti, veličini i političkoj relevantnosti. Da nije partijskih uhljeba na čelu državnih preduzeća koje prate skandali o partijskim zapošljavanjima rodbine i prijatelja funkcionera Demokrata, za ovu stranku se ne bi ni čulo, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.“Jasno je svima da tavori na potpunoj margini političkih dešavanja i tek ponekad nekim skandalom ili izlivom demagogije u mozak, skrene pažnju na sebe”, dodaju iz pljevaljskog DPS.

Povezani Članci

Konvencija u Pljevljima, kako navode, im je uspjela taman “kao i svi oni brojni protesti koje su gromoglasno najavljivali po Crnoj Gori”.

“Smiješni li su ovi demagozi! Juče su zvali, molili, kleli i prijetili ljudima da dođu na njihovu lutkarsku predstavu. I kada su uspjeli slovom i brojem da skupe 155 ljudi od čega i više maloljetnih osoba, nastala je panika. Razmišljalo se o odlaganju skupa jer su znali, a Pljevljaci vidjeli, da su doživljeli fijasko. To je i razlog zbog kojeg su odustali od šetnje i pripremljenih pištaljki, jer ni ovi na silu skupljeni članovi nijesu pristali da prošetaju gradom”, dodaju iz DPS Pljevlja.

Međutim, napominju iz DPS, nepodijeljenje pištaljke će Demokratama “svakako ostati da odzvižde labudovu pjesmu”.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)