test

Dragović: Na osnovu stava DNP-a može se zaključiti da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada

Standard

25/05/2024

19:02

Pokret Evropa sad (PES) sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana, poručio je poslanik te partije Darko Dragović.“Hvala kolegama iz DNP-a što nas podsjećaju na naša obećanja i predizborni program “, rekao je Dragović, te dodao da se na osnovu stava Demokratske narodne partije (DNP) može zaključiti da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada.

“PES neće čuvati svoje funkcionere za koje budu postojali jasni dokazi i osnovana sumnja da čine krivična djela. Takođe, neće braniti bilo kome da koristi svoja ustavna ovlašćenja, pa i u dijelu promjene Ustava na način i u proceduri kako to Ustav Crne Gore predviđa”, dodao je Dragović.

Isto tako, kazao je on, PES neće mijenjati krivični zakon koji već predviđa da ne zastarijeva vođenje krivičnih postupaka za krivicna djela korupcije i neće dozvoliti povratak Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast.

Izvor (naslovna fotografija):

PES

Ostavite komentar

Komentari (0)