test

Huter: Đurašković spinovima ponižava sebe i funkciju koju obavlja

Standard

28/09/2023

22:50

Nažalost, gradonačelnik Prijestonice nastavlja da sebi svojstvenim spinovima i alapačarenjem ponižava sebe i funkciju koju obavlja, kazao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Cetinje Oskar Huter.

On je reagovao na izjavu gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića koji je kazao da “Huter treba da vrati otpremninu od 20.000 eura”.

“U sada već prepoznatljivom uličarskom maniru, umjesto da položi račune građanima Prijestonice nakon što mu je podrška u lokalnom Parlamentu spala sa osam na šest odbornika, Đurašković nastavlja da se obračunava sa ljudima, u ovom slučaju nastavljajući sa spinovima o mojoj otpremnini iako je želio silu na sramotu da me ostavi bez posla predstavljajući moj rad kao direktora Turističke organizacije kao nezakonit. Zna Đurašković da je postojalo više rješenja kojim ne bih ostao bez posla, a opština bi uštedjela mojih 12 ličnih dohodaka čiju je isplatu lično Đurašković autorizovao, zajedno sa svojim saradnicima”, kaže Huter.

Dodaje da su “dobronamjerno i politički korektno, iako to ne zaslužuje, Đuraškoviću ostavili mogućnost da napusti mjesto kojem ni po čemu nije dorastao”.

“Pošto, očito, njegova nezdrava ambicija, koja je njegov SDP koštala parlamentarnog statusa, poništava svaki osjećaj za politički moral, Đuraskoviću ćemo pomoći da nađe put iz zgrade Banovine, jer je ruku podrške više puta ujeo”, zaključio je Huter.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)