test

Huter: Očekujemo od Ministarstva odbrane da zaštiti Vojsku od uvreda Kneževića, od njegove duhovitosti nažalost nema spasa

Standard

21/04/2024

12:18

Izjava Milana Kneževića u kojoj iznosi niz gnusnih optužbi na račun crnogorske vojske, pokazatelj je njegovog odnosa prema Crnoj Gori, njenim institucijama i simbolima, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Oskar Huter.

Vojska Crne Gore je, kako je istakao Huter, dio najvećeg kolektivnog sistema bezbjednosti i ona za našu zemlju predstavlja garanciju nacionalne bezbjednosti, očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta – kategorije koje su očigledno Kneževiću mrske.

”Razumijemo da bi Milan Knežević želio da Vojska ne postoji ili bar da je onakva kakvom je on predstavlja, to je mjera njegovog patriotizma i dobronamjernosti prema Crnoj Gori. Vojska Crne Gore je institucija koja ima veoma visoko povjerenje građana, što se ne bi moglo reći za Kneževića. Ovim povodom očekujemo od Ministarstva odbrane da reaguje i zaštiti Vojsku Crne Gore od uvreda Milana Kneževića, a od njegove duhovitosti, nažalost spasa nema”, zaključio je Huter.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI