Kabinet Predsjdnika: U razvoju svakog društva ima i negativnih procesa o čemu svjedoči i pola godine vaše vladavine

Kabinet Predsjednika Crne Gore saopštio je da im je ispod nivoa da polemišu o ozbiljnim temama sa kabinetom premijera Zdravka Krivokapića.
Kabinet Predsjdnika: U razvoju svakog društva ima i negativnih procesa o čemu svjedoči i pola godine vaše vladavine

“Vi nemate drugog argumenta osim što pominjete vladavinu DPS od 30 godina, vrijeme u kom je Crna Gora preskočila vjekove. Naravno, za vas će to biti samo sanak pusti. U razvoju svakog društva ima i određenih negativnih procesa i pojava, pa i u našem, za šta je najbolja ilustracija vaših pola godine na vlasti. Mnogo uvjerljivija i tačnija od ilustracije koju ste vi izabrali uz vaše prežvakane floskule. Fotografija koju objavljujete s tendencioznom porukom, koja svjedoči o jednoj normalnoj radnoj aktivnosti tada najodgovornijih ljudi u zemlji, snimljena u Crnoj Gori, godinama je podmetana od strane onih sličnih vama kao navodni dokaz za učešće na dubrovačkom ratištu. Mogli ste uložiti makar malo vašeg ekspertskog znanja i truda da to provjerite, da ne nasjedate na stare propagandne trikove. Ili ste svjesno odabrali da budete dio te iste matrice”, saopštili su iz kabineta predsjednika Đukanovića.

Fotografije koje je kabinet premijera objavio su, prema navodima kabineta Predsjednika samo još jedan pokazatelj njihovog nesnalaženja.

“A što se ostalih fotografija tiče – to je istorija, zar ne. I još jedan pokazatelj vašeg nesnalaženja, nije jasno šta ste time htjeli da poručite. Uz tekst koji ste priložili moglo bi se zaključiti da se distancirate od mitropolita Amfilohija i drugih srpskih prvaka, što vam sigurno nije bio cilj. Pažljivi čitalac može samo zaključiti kako je Crna Gora, uprkos mnogim otporima, danas članica NATO i lider u evropskim integracijama. Te fotografije upravo slikovito sugerišu na takav zaključak”, zakljuleno je u saopštenju kabineta predsjednika Đukanovića.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ibrahimović: Kad bih bio mandatar insistirao bih da Vlada traje do 2024. godine; EU integracije, ekonomija i pomirenje prioriteti

Pogledajte šemu sajber napada sa “ruskim pečatom” u Crnoj Gori koju je objavio DFC

STANDARD SAZNAJE: ANB nema saznanja da je ugrožena bezbjednost Rada Miloševića

Sramna izjava Jokovića: Više ja i Dragoslav Šćekić imamo djece nego svi poslanici Demokrata…