Izvor: tv vijesti

Krapović: Situacija previše osjetljiva da bismo izlazili sa pojedinačnim stavovima

Nemam informacije da je neko za sad kontaktirao Demokrate zbog eventualnih dogovora. Za sada je sve na deklarativnom nivou, kada se stvari formalizuju i eventualno podnese inicijativa u Skupštini Crne Gore, Demokrate će sazvati partijske organe i zauzeti stav, rekao je za TV Vijesti funkcioner Demokrata i poslanik u Skupštini Dragan Krapović.
Krapović: Situacija previše osjetljiva da bismo izlazili sa pojedinačnim stavovima

– Prilikom formiranja ove Vlade ukazivali smo na ogroman broj nelogičnosti. Mislim da se iz ove perspektive potvrdilo da smo bili u pravu i da ova Vlada nema kapacitet da donese bilo šta novo i dobro za Crnu Goru. Uvijek smo na poiziciji da radimo ono što je interes države i opšti interes u Crnoj Gori – rekao je Krapović.

Ističe da će se Demokratska Crna Gora izjasniti kada bude pokrenuta inicijativa.

– Svi procesi koji budu dolazili onda kada budu inicirani unutar institucija sistema, mi ćemo se prema njima dužno odnijeti i sazvati organe partije koji će izaći sa stavom. U ovom trenutku situacija je previše osjetljiva da bismo to analizirali u medijima i izlazili sa pojedinačnim stavovima. Mi kao partija još nismo zazueli stav i čekamo da vidimo što će biti potezi svih političkih subjekata – rekao je Krapović.

Krapović nije dao odgovor na pitanje da li bi glasali sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) za pad Vlade Dritana Abazovića.

Na pitanje da li je li realna priča da se poslije svega Demokrate, DF i URA “ponovo okupe” Krapović kaže da je njegov lični stav da je jako teško pričati o takvom razvoju događaja.

– Vidjeli ste da smo bili targetirani kao politička partija i neki od nas kao pojedinci tokom prethodna tri mjeseca. Ostavljam malu satisfakciju činjenicom da smo, pokazalo se, bili u pravu za sve što smo pričali tokom ovih nekoliko mjeseci. Borili smo se za vanredne parlamentarne izbore i i dalje mislimo da je to najpoštenije rešenje. Vidjećemo u kom će pravcu poći kolege, da li će uopšte inicijativu podnijeti. Mislim da je rano da se unaprijed izjašnjavamo – poručio je Krapović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Smijenjen Aleksa Bečić

ŽIVKOVIĆ: Šta ako je aktuelni sastav ANB prisluškivao šefove klubova poslanika – KRAPOVIĆ: Ovo Tužilaštvo neće dati odgovore na sva pitanja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Pucnjava u Nikšiću: Ranjen Željko Radulović

Ana Đukanović: Da nije došlo do poravnanja spor bi vjerovatno završio pozitivno za Plantaže

Ćalović-Marković: Prijetnje Đukanovića tužiocima očigledan pritisak

PERIĆ ZA STANDARD: Kod velikih dilema i društvenih gibanja izbori blagotvorni