Krivokapić: Đukanoviću, saopštite što ste dogovorili s neustavnim premijerom

Bivši premijer Zdravko Krivokapić reagovao je tekst predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića prozivajući ga da javno saopšti šta je dogovorio sa premijerom Dritanom Abazovićem.
Krivokapić: Đukanoviću, saopštite što ste dogovorili s neustavnim premijerom

Bivši premijer Krivokapić ističe da Milo Đukanović u jučerašnjem autorskom tekstu poziva na jedinstvo Crnogorce, umjesto da im svečano predoči plan vraćanja pokradene Crne Gore u džepove Crnogoraca.

I malom djetetu je jasno, da povod nije pomirenje, već pokušaj da se sakrije da se Rogamski dogovor izjalovio.Zabrinjava činjenica da jedan autokrata počinje da daje časove o demokratiji i slobodnoj volji građana, kada postoje brojni dokazi koji svi znamo o njegovom načinu poimanja demokratije, bukvalno u stilu: Sve se može kupiti.

Kao predsjednik države treba da odgovorite: Šta ste sve dogovorili sa neustavnim i nelegitimnim premijerom i tajno i javno, a ne da sada preskačete taj dio i napadate legitimnu 42 Vladu.

Gospodine Đukanoviću, Vi i Vaši prethodnici ste ostavili sprženu zemlju, od uništene i osiromašene industrije, do brutalne sječe šume i bespravnog i bezobzirnog arčenja pijeska, davanja obnovljivih izvora energije prijateljima i bliskim saradnicima, od šverca cigareta do formiranja dva klana švercera narkotika, od svakodnevnih ubistava naručenih ili slučajnih, od službe koja čak prisluškuje i SDT….

Gospodine Đukanoviću neka Vam aplaudiraju oni kojima ste dali državnu imovinu; oni koji se nadaju da će imati sve, a završavaju iza zatvorskih rešeteka; oni sa kojima ste političku ideologiju gradili, a sada Vas iz Beograda sa smješkom posmatraju; oni sa kojima ste tajno dogovarali, a svjedoci su Vam Cane Subotić, Mohamed Dahlan, Muhamed Rašid, Beba Popović i dr; oni koji su organizovali trojke kao za vrijeme Informbiroa; one medjunarodne adrese koje su navikle da lobiranja i Vašu slatkorečivost i obećanja prihvataju; brojni kontraverzni biznismeni od kojih pošteni političari zaziru…..

Vi tobož o pomirenju, a Vi ste sve nas zavadili, jer Vam je u jednoj ruci vatra, a u drugoj voda, pa ajde da se igramo (dječje igrice koje voli i Vaš neustavni premijer).

Da postoji kantar koji mjeri ljubav prema državi volio bih da se sa Vam oprobam na tom i takvom kantaru.

Vi i veći dio vaših sledbenika ste interesno vezani za Crnu Goru, a kada dođe stani pani prvi bi je napustili, ili se negdje u šumu odmetnuli.

Mi drugu kuću nemamo do Crne Gore, a mjesto u njoj može naći svako, ako je čovjek.

Zbog kompetencije i hvatanja u koštac sa zatečenim problemima, borbe za dostovajnstvo svakog čovjeka, slobodu i pravdu, ali i povećanje životnog standarda, srušena je 42. Vlada. To je Vlada koja je istinski branila Crnu Goru, a ne Vlada koja teatralno stavlja ceremonijalni potpis na Temeljni ugovor, a iza leđa namiguje da se nasrće na Crkvu.

Vama je NVO CPC poštapalica, i za Vas ima nade, jer idete u Vaseljensku patrijaršiju, isključivo i samo poštujući kanonski poredak. U neskrivenoj mržnji prema MCP, Vašim prijateljima u Evropskom parlament ste sugerisali da se u njihovom nacrtu Izvještaja Evropskog parlamenta za Crnu Goru umjesto SPC, što koriste i neki Vaši mediji, koristi Crkva Srbije.

Gospodine Đukanoviću, Vi imate i iskustvo i savjetnike, od kojih bi neki da je pravne države, savjete Vam pružli iz Spuškog zatvora, da pokažite da ste državnik i poštujući Ustav da cijenite i poštujte svakog građanina.

Dijeleći nas i ovim stavom, uvodeći Vašu omiljenu temu nakon 70 godina o četnicima i partizanima, sve nas vraćate u prošlost, a mi želimo da proživimo sadašnjost i da imamo budućnost dostojnu bitisanja. Zato Vas posebno boli uspjeh projekta ove Vlade Evropa sad, jer dobro znate da ste i Vi to mogli odraditi, ali Vas nije interesovalo izdizanje kvaliteta života građana.

Crna Gora će biti preobražena i pomirena kada ne budemo isticali: Mi i Oni, Vaši I Naši, jedan i drugi blok…….

Živimo sa zlatnim pravilom: Ne učini ništa drugome, što ne bi volio da drugi učini tebi.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


cikotickadjeku,

vidjeli smo kako je sprzena jer ti, tvoja porodica, tvoji apostoli i litijasi su hapali ka da sjutra nece osvanuti, kad je sprzeno mogu samo prah i pepeo kupiti, a vi, vi kupiste po 10 odijela, cipela (ne o svom no o nasem trosku), prosetaste do Japana (milijarde investicia ne vidjosmo ali vi vidjeste Olompijske igre), do UAE, plasticne operacije, botoksi, silikoni, avioni, trke, utakmice, drzavna auta da se djeca vozikaju i moc pokazuju(zovite Sergeja, suza moja pade tata Jatko), ljubavnici/ce vozikaju i lome i ubijaju neduzne(milacici-prscevici), sprzili ste vi sve stomogli ali ne mozete CG dok ima i jedan patriota a Milo je jedan od njih, 30 god ga lomite, 30 god mu namjestate, 30 god ga proglasavate onim sto ste vi i on stamen ko CG uzvraca tiho, dostojanstveno, razumno ali ubojito, crknite ni do koljena mu niste, nit znate nit umijete nit ste za sto no za sprdnju

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Milačić pisao Abazoviću: Pokazali ste da ste nedorasli bezbjednosnog sektora i mjesta potpredsjednika Vlade

SAZNAJTE KOJI STE ZNAK U MJESEČEVOM HOROSKOPU: Otkriva karakter, puteve sudbine i duboke tajne – važan je mjesec rođenja!

Konjević Spajiću: Svaka čast! Vaše “kuliranje” parlamentarne većine je za desetku

Abazović Pejoviću: Jeste li istražnim organima Izraela rekli da ste u Srbiji suvlasnik firme sa licem kojeg traže?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

STANDARD O IDEJAMA ZA GRIJANJE AUTO-PUTA: Snijeg i led će se čistiti starim metodama, toplifikacija neisplativa

Katnić još avgusta 2021. istraživao veze članova škaljarskog klana i generalnog sekretara Vlade

ANALIZA ĐUKANOVIĆEVE PORUKE: Predizborna poslanica

M portal: SDT nije morao da traži međunarodnu pravnu pomoć od Francuske, dovoljno je bilo da se obrati tužilaštvima u regionu