test

Krivokapić: Nova Vlada treba prioritetno da razriješi brojne probleme u sektoru bezbjednosti

Standard

02/09/2023

17:54

Treba ići na brzo uspostavljanje funkcionalne Skupštine i formiranje 44. Vlade, na čelu sa Milojkom Spajićem, jer je to osnovno opredjeljenje i očekivanje najvećeg broja građana, poručio je na Iksu, nekadašnjem Twitteru bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

“Vlada treba prioritetno da razriješi brojne vidljive i nevidljive probleme u sektoru bezbjednosti, vodeći računa da se užas koji nam je otkrila Skaj aplikacija do kraja demaskira”, istakao je Krivokapić.

On je pozvao sve sve stranke i odgovorne pojedince da isključe političke digitrone, ili da prestanu da budu, kako je rekao, “hodajući digitroni”.

“Odluka kuda i kako dalje je iz ruku građana, odnosno naroda, prenijeta u ruke poslanika iza kojih stoje stranački i partikularni interesi. To nisu samo interesi političke klase, već i medijskih magova, uticajnih faktora izvan Crne Gore, kontroverznih biznismena, raznih klanova, itd…” naveo je bivši crnogorski premijer.

Izvor (naslovna fotografija):

Zdravko Krivokapić

Ostavite komentar

Komentari (1)

zoro

02 Sep. at 16:50

Rukolkube sa tvojim apostolima,udesi drzavu.S’edi ti si svoju misiju zavrsio,idi u crkvu,moli se bogu,fa ti tvoje grijehe oprosti.