Izvor: Pobjeda

Laburistička partija Velike Britanije podržala SDP na izborima 11.juna

Laburistička partija Velike Britanije podržala je Socijaldemokratsku partiju (SDP) i listu “Za našu kuću”, za parlamentarne izbore 11.juna.
Laburistička partija Velike Britanije podržala SDP na izborima 11.juna

Foto: SDP

Kako je saopšteno iz SDP-a, u pismu podrške britanskih laburista se navodi očekivanje da će SDP zabilježiti dobar izbormi rezultar na izborima i povećati broj poslaničkih mjesta u crnogorskom parlamentu.

U pismu se iskazuje zadovoljstvo zbog činjenice da je dugogodišnja saradnja između dvije organizacije kroz različite programe rezultirala novim znanjima i vještinama koje su stekli predstavnici mlade generacije političara iz SDP-a koji su sposobni da postanu budući politički lideri.

Posebno napominjemo da je SDP članica Socijalističke internacionale od 1996. godine kao i članica Progresivne Alijanse, doprinoseći na taj način globalnoj misiji ispunjavanja ciljeva političkog, ekomomskog i socijalnog progresa – kazali su iz Laburističke partije.

U pismu podrške britanskih laburista u zaključuje se da će se uspješna saradnja između dvije partije nastaviti i nakon parlamentarnih izbora.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Abazović: Prenaglašeno je da Srbija u Crnoj Gori traži “hljeba preko pogač...

U prvoj polovini godine u Crnoj Gori sklopljeno više od 1.300 brakova, skoro 400...

Ko je Goran Petronijević, advokat Milana Radoičića organizatora napada u selu Ba...

Perović: Abazovićev nonsens sa notom, nastavlja da šteti ugledu države