LP: Sankcionisati policajce koji su napali Kojaševića, eskalacije politike mržnje na koju vlast žmuri

Liberalna partija osudila je napad na crnogorskog fudbalera Damira Kojaševića i poručuju da je posebno tragično što su ovaj napad i fizičko maltretiranje izvršili pripadnici policije Crne Gore koji bi trebali da štite a ne da tuku građane.
LP: Sankcionisati policajce koji su napali Kojaševića, eskalacije politike mržnje na koju vlast žmuri

Ilustracija

“Zabrinjava nas da su službenici policije dali sebi toliko slobodu da mogu da tuku nekoga ko im se ne dopada i ko, kako se vidi po snimcima objavljenim u javnosti, ne pruža ama baš nikakav otpor niti radi bilo šta nedozvoljeno. Očigledno je da je atmosfera linča, mržnje i tenzija prema kojoj je kompletna Vlada i politička vladajuća elita sa Abazović na čelu potpuno relaksirana, konačno na terenu počela da prikazuje prve posljedice “srpskog sveta” za koji se bore i u kojem nema mjesta za druge i drugačije”, poručuju Liberali.

Pozvali su nadležne da prije svega odgovore ko su ovi službenici policije te da prema istima, shodno zakonima, sprovedu odgovarajuće mjere sankcionišu ih i pošalju poruku neprihvatljivosti ovakvog ponašanja.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STAV: Ideolog Zadruge

Ova vlada mora da pada

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Službeni list: Zeta od danas zvanično opština

RADONJIĆ O CRNOJ GORI DANAS: Od nas ništa više ne zavisi, onaj kome „dopanemo“, držaće nas bukvalno kao robove

U Španiji uhapšena grupa narko dilera, među kojima i crnogorski državljani

ZA GODINU U ZATVOR UNEŠENO 335 TELEFONA: Mašte ne fali – stražar u cipelama unio dva mobilna aparata