LP: Smijenjena Vlada nastavlja da sramoti Crnu Goru klero-nacionalističkom farsom u Banja Luci

Smijenjena Vlada Crne Gore nastavlja da sramoti Crnu Goru i razara njen, kako međunarodni ugled, tako i unutrašnji sklad. Ministri iz Vlade Damjanović i Kovač svojim prisustvom na neustavnom danu proslave RS u Banja Luci potvrdili su da su samo poslušnici klero-nacionalističkih politika koje vode Crnu Goru u sunovrat, ocijenili su iz Liberalne partije.
LP: Smijenjena Vlada nastavlja da sramoti Crnu Goru klero-nacionalističkom farsom u Banja Luci

Liberalna partija

Kako su istakli, klero-nacionalistička farsa u organizaciji Dodika, sa sve paravojnim formacijama, militantnim poklicima i slavljenjem ratnih zločina i zločinaca, čak je dodijelila orden Vladimiru Putinu uz oduševljenje prisutnih ministara Vlade Crne Gore.

“Podsjećamo da je ovu proslavu neustavnom proglasila i najviša sudska istanca susjedne BiH, visoki predstavnik u ovoj državi kao i kompletna međunarodna zajednica, naročito EU, pa je ovakva podrška ministara Kovača i Damjanovića još jedna potvrda suštinski antievropske i destruktivne politike Vlade Dritana Abazovića”, dodaju iz LP-a.

Pozivaju Vladu Crne Gore da uputi zvanično izvinjenje građanima ali i međunarodnim partnerima te da se ogradi od ovog skandaloznog čina, kao i pokuša ublažiti posljedice ovog skandala koji sa podozrenjem posmatra kompletna javnost.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

SKANDALOZNI ČIN MINISTARA: Odlazak na proslavu “dana Republike Srpske” neprijateljski potez prema BiH

Pala Vlada Dritana Abazovića

Skupština razriješila Konjevića i Krivokapića,  bez većine za sudije Ustavnog suda

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Pileće rolnice sa šunkom i mocarelom

Oglasio se Lula: Ko god je ovo napravio, pronaći ćemo ga i kazniti – to su fašisti

Vučić na Kosovu štiti mafijaški klan koji ugrožava pregovore i narod

Mojkovac: Automobil sletio u rijeku, nekoliko osoba povrijeđeno