Mijanović poručila Cikotić: Debeo obraz vam ne smeta da nacionalizmom zamagljujete kriminal i korupciju

''Za razliku od SDP-a, koji je sinonim za osamnaestogodišnje saučesništvo u pljačkanju Crne Gore, pokret URA se organizovanom kriminalu i korupciji suprotstavlja jasno i nedvosmisleno, ne prezajući da prave stvari nazove pravim imenom'', kazala je Anđela Mijanović, kandidatkinja za odbornicu URE u Nikšiću odgovarajući na optužbe Amine Cikotić iz SDP-a, koja je reagovala na prijetnje upućene studentkinji Miljani Krivokapić.
Mijanović poručila Cikotić: Debeo obraz vam ne smeta da nacionalizmom zamagljujete kriminal i korupciju

”Primitivna nacionalističko-prostačka hajka na studentkinju Fakulteta političkih nauka Milijanu Krivokapić najbolja je slika društvenog ambijenta stvorenog nakon političkih promjena koje nam je podarila pomiriteljska URA”, poručila je danas predsjednica Foruma mladih SDP-a Amina Cikotić.

Anđela Mijanović, kandidatkinja za odbornicu URE u Nikšiću odgovarila je na optužbe Amine Cikotić.

,,Toboš ljevičarska partija, SDP kao jedan od zastupnika desničarskog diskursa u Crnoj Gori, nacionalizmom, širenjem mržnje i podizanjem tenzija pokušava da spasi partiju od sigurnog propadanja. Tamo ih, pak, nije doveo pokret URA, nego funckioneri koji su iz ,,svečane lože” posmatrali kako se otima Crna Gora od njenih građana”, navodi Mijanović.

Mijanović poručuje da cenzus SDP-u bježi sa horizonta u Nikšiću, jer su, smatra ona, građani u potpunosti demaskirali SDP-ovu ulogu satelita Demokratske partije socijalista.

,,Zato im danas i hapse pripadnike njihove stranke zajedno s DPS-ovcima jer su zajedno pokrali i ojadili državu u koju se lažno i licemjerno kunu. A ako bismo rekapitulirali posljednje dvije godine, uvidjeli bismo da je SDP svojim prisustvom na protestima ,,Odupri se” ustvari želio da mijenja Crnu Goru, ali da umjesto Mila bude Milo, a umjesto Ivana, Raško”, navodi Mijanović.

Za kraj, Mijanović kaže da najmanju moralnu dimenziju na cijelom političkom nebu ima upravo SDP ali da im “debeli obraz ne smeta da svakodnevno nacionalističkim diskursom pokušaju da zamagle kriminal i korupciju u kojima su i sami učestvovali”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Samardžić: Putin sve dalje od cilja

FOTO Darko Šarić stigao u sud: Pogledajte kako danas izgleda

RAT IZ MINUTA U MINUT: Napad na TV toranj u Kijevu, Zelenski: Rusija da obustavi bombardovanje

Udes na Zabjelu