Milatović: Stvorićemo konkretne prilike koje su Pljevljima prijeko potrebne

U gradu koji ima toliko prirodnih bogatstava i potencijala žive siromašni ljudi! Zašto? Zato što su sve resurse izvlačili, Pljevljima ništa nisu ostavili. Zato dokažimo glasom da vrijedimo, da znamo da mislimo i da smo slobodni. Oslobodimo se DPS-a i hipoteke ozloglašenog predsjednika! Nije Đukanović Crna Gora, vi ste Crna Gora! Ova država postoji zbog VAS, a ne zbog Mila Đukanovića da mu bude igračka - rekao je predjsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović na konvenciji održanoj u Pljevljima.
Milatović: Stvorićemo konkretne prilike koje su Pljevljima prijeko potrebne

Foto: Pokret Evropa sad

On i predsjednik Pokreta Milojko Spajić su, kako je rekao, kao ministri pokazali svoje namjere prema građanima.

– Pokazali smo da se plate i penzije mogu povećati, potrebno je novac preusmjeriti, da ne ide u džepove pojedinaca, nego da ide u budžet, da ide narodu, da novac ide tamo gdje treba da ide – istakao je Milatović.

Spajić, kojem je odlukom Državne izborne komisije onemogućeno da se kandiduje za predsjednika, ocijenio je da je to još jedan neuspjeli pokušaj da se zaustavi sve ono što je građanima prijeko potrebno.

– Napravili su savršen scenario, u kojem je potrebno da mene kao kandidata sa najvećom šansom da pobijedim – diskvalifikuju i da me tako pobijede. Pogriješili su jer ih je narod pročitao kao i večerašnji TV duet koji jedino tako mogu nazvati. Nude nam da nas mire, a da li nam je to stvarno potrebno? Vjerujem da su nam potrebne konkretne stvari, kako građanima Cijele Crne Gore tako i građanima Pljevalja. Potreban je Pljevljima autoput, razvijena industrija, zaposlenje, veće plate i penzije. Sjetili su se da plata može da bude 1500 eura, ali tek onda kada smo mi pokrenuli tu priču – poručio je Spajić.

Pitaju, kako je rekao, po čemu se to razlikuju od drugih.

– Svakako po superiornom ekonomskom program, ali ključna stvar gdje smo superiorni je da nam je svima javni interes najvažniji. Zato 19. marta svi građani glasajte za broj “2”, i Jakova Milatovića kojem je interes građana prioritet – poručio je Spajić.

Kako je naveo Milatović, samo je DPS uspio da od Pljevalja napravi mjesto u kom ujutru ljudi umjesto da se spremaju za posao, spremaju se da zauvijek odu iz Pljevalja.

– Oni su prodavci magle. Ali dosta su nam je prodavali. Već 19. marta je finale, kraj za prodavce magle – poručio je Milatović.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada! Danijel Živković”,...

Medojević: Spajić počistio Milatovića sa liste, crkva mora prestati da se miješa...

Roditelji koje je dijete prijavilo da su ga istukli prutem zbog domaćeg zadatka,...

Identifikovani napadači koji su pretukli djecu na gralištu u Podgorici, izdat na...