Milović: Nikada u životu, pa ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj

Nikada u životu, ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj, poručio je funkcioner Evrope sad Andrej Milović reagujući na navode pojedinih medija i korisnika društvenih mreža da je juče tokom incidenata na Cetinju nosio pištolj.
Milović: Nikada u životu, pa ni juče na Cetinju nisam nosio pištolj

Foto: Pokret Evropa sad

“Sramne su dezinformacije koje plasiraju funkcioneri DPS-a i poslanik Andrija Popović. Na snimku sa nemilog incidenta, izazvanog od strane male grupe ljudi, a podstaknutog od strane režima Mila Đukanovića, jasno se vidi da sam tražio telefon, za koji sam mislio da mi je u onom haosu ispao iz džepa2, kazao je Milović.

Dodaje da su urednik i novinarka lokalne TV, fotograf Pobjede i drugi predstavnici medija svjedoci toga što govor.

“Jer sam bio sa njima posle incidenta. Andrija Popoviću, razumijem da su pozivi iz DPS-a poslije osude napada na nas rezultirali ovim da se meni crta meta ali ću ja opet na Cetinje goloruk, jer se mi borimo za drugačiju Crnu Goru i Cetinje. Koliko sam se trudio da bratska krv ne padne radi lopova koji su nas 30 godina svađali, dokaz je i razgovor pred svjedocima koji sam vodio sa grupom protestanata i jednim od njihovih vođa Nenom Kaluđerovićem i pružena ruka, poslije čega se grupa i razišla”,zaključio je Milović.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ŠĆEKIĆEV PREDIZBORNI BLIC KRIG: “Punjenje” zdravstvenog sistema part...

Amaro Montenegro i kraljica Jelena

Đukanović ostavio Milatoviću dva “audija” koja je dobio na poklon

Pogledajte kako navijači Sutjeske, u pratnji policije, skandiraju “Nož, ži...