test

Mugoša: Za Podgoricu bez korupcije i osnovnu infrastrukturu za sve građane

Standard

19/09/2024

22:14

Ilija Mugoša, predstavnik liste ''Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa'' koju predvodi Duško Marković, istakao je tokom debate na TVCG da njihova lista okuplja ljude sa integritetom i dokazanim rezultatima. Fokus njihove kampanje stavljen je na rješavanje ključnih problema Podgorice – čistoću, vodosnabdijevanje i modernizaciju administracije.



Mugoša je naglasio da su kroz razgovor sa građanima identifikovali najvažnije izazove koje Podgorica mora rješiti.

“Nevjerovatno je da ljudi u 21. vijeku nemaju ulice ili vodosnabdijevanje. Tek nakon toga možemo govoriti o razvojnim projektima,” rekao je Mugoša, ukazujući na potrebu za osnovnom infrastrukturom pre nego što se pređe na veće planove.

Lista koju predvode Marković i Mugoša stavlja građane u centar pažnje, ističući da će njihovi interesi biti prioritet.

“Nakon 29. septembra razgovaraćemo samo sa partijama koje dijele fundamentalne principe na kojima je nastala Crna Gora. Nama trebaju partije koje vole Crnu Goru i tu nema trgovine,” poručio je Mugoša, dodajući da će tek nakon usaglašavanja principa preći na programske detalje.

Građanima je uputio jasnu poruku: “Ukoliko želite Podgoricu bez korupcije, koja se ubrzano razvija, zaokružite broj 1.”

Lista “Vrijeme je za red” obećava transparentnost, jednaku šansu za zapošljavanje i rešavanje ključnih komunalnih problema, uz težnju da Podgorica postane moderan grad sa funkcionalnom administracijom i infrastrukturom.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: SEP

Ostavite komentar

Komentari (0)