Paunović kritikuje RTCG: Mi nemamo ljubavnu pjesmu više, svaka je o državi, patriotska

Na sjednici Skupštine poslanici raspravljaju o članovima Savjeta RTCG, kao i o prijedlogu za članove žirija za dodjelu Trinaestojuslke nagrade.
Paunović kritikuje RTCG: Mi nemamo ljubavnu pjesmu više, svaka je o državi, patriotska

Poslanica SNP Milosava Paunović je govoreći o Javnom servisu kazala da je on toliko politizovan, da građani više nisu imali živaca da prate taj program. Zaposlene je nazvala štetočinama, koji su sve učinili da stvore razdor u društvu i kazala da su oni zastiđe novinarstva.

”Kakav je bio informativni program i lajv emisije, vaši pristrasni novinari gostima nisu dozvoljavali da završe svoju misao bez opakih doskočica i upadica, bez da su navodili na to da iz svakog gosta izvuku ono najgore, da bi ga predstavili kao nacionalistu”, rekla je ona.

Paunović je rekla da mi više nemamo muziku.

Mi nemamo ljubavnu pjesmu više, svaka pjesma je ljubavna ali prema državi, patriotska. Ja najviše na svijetu i vjerujem svi pripadnici parlamentarne većine, volimo Crnu Goru, ali kome treba to svaki dan da dokazujemo”, dodala je.

Ona je kazala da Evropska unija neće ovakve medije, gdje pola građana nemaju prostor.

”Kakve ste samo bratomrzačke emisije napravili, dovoljan je samo onaj koji ste napravili o blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju, da narod vidi ko ste”, dodala je.

Pitala je kada se Savjet RTCG oglasio po pitanju napada na nekog od novinara, kada su pitali šta je sa ubistvom Duška Jovanovića.

Oglasili ste se jedino za napad na Nebojšu Šofranca, ako je to uopšte bio napad, koga ne poštujem nimalo, ali taj napad osuđujem jer je tako pošteno”, rekla je Paunović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


1 komentara


Eagles

Imate Kurir Happy RTS Vijesti…. Te bljuvostine mi ne mozemo gledat, bar taj 1 pravi info da imamo RTCG (do daljnjega) a kad njega utrete onda cemo AlJaziru i normalne portale pout ovoga!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Papović: Da li priznajete genocid u Srebrenici, Bratić: Neću vas udostojiti odgovora

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Izglasana nova Vlada, 41 poslanik dao podršku Krivokapiću

Bošnjak Krivokapiću: Razočarana sam kada ste rekli da vam je čast što vas je doveo Daka Davidović ratni profiter i švercer oružjem

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Popoviću skoro 16 godina zatvora zbog ubistva Gorana Đuričkovića

Ko je nova djevojka Branislava Lečića?

Ašaninu zbog neslaganja sa Mitrovićem zabranjen ulazak u kancelariju

Spajić demantovao Komnenića