PZP: Podrška Mandiću za kandidaturu na predstojećim izborima

PZP: Podrška Mandiću za kandidaturu na predstojećim izborima

Foto: Pokret za promjene

Poštujući demokratske principe, te činjenicu da je Andrija Mandić lider najjače partije od konstituenata DF-a, smatramo da je njemu prvo i pripadalo pravo da preuzme odgovornost i kandiduje se za ovu važnu funkciju – poručuju u saopštenju.

Kako ističu, predsjedništvo PzP cijeni Mandićeve iskrene napore koje je ulagao u prethodnom periodu u cilju okupljanja parlamentarne većine, kao i potenciranja dijaloga između partija koje su pobjednici poslednjih parlamentarnih izbora, kako bi se ispoštovala narodna volja birača i nastavilo sa demontažom DPS-a.

– Predsjedništvo PzP smatra da su dosadašnji eskperimenti formiranja Vlada suprotno izbornoj volji birača doveli CG u političku, institucionalnu i ustavnu krizu, te da se takve opasne greške više ne smiju dešavati. Zato je dobro što se politički život vraća u normalu kandidaturom Mandića, koji je jedan od lidera DF-a, i koji je narodni kandidat – zaključuju u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Predsjedništvo DPS odlučilo da uskrati podršku Vladi Dritana Abazovića

Dizdarević: Ubjedljiva pobjeda u Bijelom Polju, DPS osvojio 18 mandata

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

MUP objavio podatke o broju osoba sa pravom glasa na lokalnim izborima: Za dvije godine Podgorica dobila preko 3.000 novih birača

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Bigović ”ušao u proceduru”, Vukotić obezbjeđivao medijsku podršku

Privremeno se zatvara saobraćaj na Bulevaru Knjaza Danila

Uhapšen Marko Ljubiša Kan

PROVOKACIJA: Novosadska policija traži da crnogorski Konzulat u Sremskim Karlovcima istakne srpsku zastavu?!