Šaranović: Abazović odlučio da izgovara neistine svakog sata

Doktor neistina odlučio je da ne izgovara neistine na dnevnom nivou, nego svakog sata, pa tako danas ustvrdi da nam je neko sa strane ponudio Jelenu Borovinić, suprugu poslanika DF-a i Branku Bošnjak, funkcionerku DF-a za mandatarke, kako bi ih podržao DPS, rekao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović komentarišući navode premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koje je iznio na večerašnjoj pres konferenciji.
Šaranović: Abazović odlučio da izgovara neistine svakog sata

Danilo Šaranović

“Mjesec dana je lagao crnogorsku javnost da ćemo formirati koaliciju sa DPS-om. Kad se to nije desilo, osmislio je novu laž da ćemo da srušimo tužilaštvo za koje smo se izborili. Kada je propala i ta laž, ovaj doktor neistina odlučio je da ne izgovara neistine na dnevnom nivou, nego svakog sata, pa tako danas ustvrdi da nam je neko sa strane ponudio Jelenu Borovinić, suprugu poslanika DF-a i Branku Bošnjak, funkcionerku DF-a za mandatarke, kako bi ih podržao DPS. Ove laži su za ginisovu knjigu rekorda”, rekao je Šaranović.

Iako se, dodaje on, odbiše svi predlozi Demokrata za mandatara, “prihvatismo predlog drugih da to ne bude žena već gospodin Lekić”.

“I izrazismo spremnost da stavimo potpise, jer je Lekić odgovarao Abazoviću, ali upravo ovaj doktor laži, iako javno ustvrdi da Lekić nije sporan, bježi od potpisa da Lekić bude mandatar, jer mu je sad i Lekić zamka, koja je dogovorena sa DPS”, naveo je poslanik Demokrata.

Prema njegovim riječima, Abazović je “odbio da svojim potpisima predložimo Lekića za mandatara”.

“Potpisao je Sporazum sa Milom Đukanovićem, tražio sa SNP i devet poslanika 12 ministara u Vladi i sa 10 odsto podrške 51 odsto vlasti i optuži one koji nikad nijesu sarađivali sa DPS da su DPS-u ponudili da podrži žene iz DF-a”, kazao je Šaranović.

Poručio je, aludirajući na Abazovića, da je “ovom čovjeku hitno potrebna pomoć od strane političkog eksperta za rješavanje problema patologije laži”.

“I na kraju je konačno, odbijanjem da stavi potpis na predlog da Lekić bude mandatar, potvrdio da ga DPS nije iznajmio na 100 dana. Provaljen si Dritane”, zaključio je Šaranović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Najveći rast nezaposlenosti u središnjem regionu

Šaranović: Građani tražili DPS u opoziciji, Marović: Oni neće biti dio vlade

Istraživanje: Slabi povjerenje u institucije, od NVO se očekuje da budu kritičari vlasti

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Jedinstvena ponuda – 10€ + 200 besplatnih spinova

Janjušević poslat u istražni zatvor

Mikić: DF i Demokrate da kažu šta nam pripada, nijesmo spremni da odustanemo od borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije

Šahmanović: Spreman set mjera za uštedu energije, Vlada što prije da ga usvoji