test

Šaranović: Imena potencijalnih kandidata saopštio sam Spajiću, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti

Standard

01/03/2024

22:31

``Kandidati za direktora Uprave policije su saopšteni premijeru, Milojku Spajiću. Tako da se tu ništa nije promijenilo, a sa imenima se u javnosti neću igrati``, navodi ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović koji je reagovao na objavu člana odbora za bezbjednost i poslanika PES-a Miloša Pižurice.

Podsjećamo Pižurica je objavio na X mreži da pozdravlja stav ministara Šaranovića da Draško Radinović, Miloš Peković, Milutin Vasiljević i Žarko Pavićević nijesu kandidati za mjesto direktora Uprave policije.

“Objave djelimično tačnih i djelimično netačnih imena kandidata, sada znamo odakle dolaze, kao i pojedini tekstovi u medijima koji su kreirani na način da mene predstave kao čovjeka koji je tražio da koordinira UP, a istina je da su to od mene tražili na Kadrovskoj komisiji, ministri PES-a, kao uslov za razrješenje Zorana Brđanina. Takođe, niti od jednog saopštenog kandidata nisam odustao, niti ću to učiniti, jer UP nije turistička agencija. Pozivam da se ne manipuliše u javnosti sa djelimičnim ili netačnim informacijama”, navodi se u reagovanju Šaranovića.

Ostavite komentar

Komentari (0)