SD: Dolazak Abazovića na poziciju premijera najveći skandal koji je zadesio Crnu Goru

Kratak je put od ''odlaska ministara u svoje ime, na šta imaju pravo'' do “skandala i priprema za predstojeće izbore. Kratak, ako za mišljenje pitate odlazećeg premijera Dritana Abazovića, ocijenili su iz SD-a.
SD: Dolazak Abazovića na poziciju premijera najveći skandal koji je zadesio Crnu Goru

“Nevjerovatno je koliko je čovjek sposoban da se pogubi u sopstvenim lažima i izmišljotinama. Prije samo nekoliko dana, odlazak ministara pravde i finansija, od kojih je jedan išao u ime Vlade, drugi u svoje ime, a obojica, naravno, o trošku građana, bio je njihovo pravo i ništa sporno. Sinoć, nervozan usljed određenih okolnosti koje ukazuju da je bilo pjesme u tužilaštvu, Abazović nešto drugačije gleda na ovu temu. Sada je odlazak ministara skandal i u službi predizborne kampanje”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, do juče je ovaj političko besramnik tražio aplauz za prisustvo u Potočarima.

“Ne znamo koji Abazović laže, a koji stvarno priča ono što misli. Iz iskustva bismo rekli, nijedan, mada ga sada već počinjemo i sažaljevati jer nam djeluje da odlazeći premijer i sam počinje vjerovati u sopstvene laži. Bilo kako bilo, sami dolazak Dritana Abazovića na poziciju premijera najveći je skandal koji je zadesio Crnu Goru”, zaključuje se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada objavila dopunu spiska kredita funkcionerima i državnim službenicima

Pala Vlada Dritana Abazovića

Nova imena na spisku odobrenih kredita

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Humanitarna katastrofa: Svijet zaboravio da je i Siriju pogodio razorni zemljotres, pomoć toj državi skoro pa nemoguća zbog sankcija

CDT: Građani prijavljuju pozive u kojima im se nudi davanje povlastica u zamjenu za glas za Mandića

Pogledajte hapšenje turskog građevinca, htio pobjeći u Crnu Goru

Vuksanović Stanković: Vukčeviću koje vrijednosti vi dijelite ako vam smeta znak odanosti Crnoj Gori