test

SNP: Funkcioneri odlazeće Vlade da prestanu da obmanjuju građane

Standard

19/03/2022

14:30

Socijalistička narodna partija pozvala je funkcionere odlazeće Vlade da prestanu da obmanjuju građane jer je jasno da će program buduće Vlade kreirati novi ljudi, koji će, možete biti sigurni, voditi računa o penzionerima koji su najbolji dio sebe ugradili u temelje ove države.

“Danas smo svjedoci svojevrsne svađe između Milojka Spajića i njegovih branilaca i Demokratskog fronta oko toga ko je prvi predložio povećanje penzija za crnogorske penzionere. Godinu i po dana nije bilo dovoljno Vladi u odlasku da se pozabavi pitanjem povećanja penzija za naše najstarije sugrađane, ali su se sada, u susret lokalnim izborima u Beranama, ali i u drugim opštinama, Krivokapićevi ministri toga naprasno sjetili”, saopštili su iz SNP-a.

Mnogo puta, dodaju, smo isticali da se u okviru programa Evropa sad pažnja mora posvetiti i penzionerima, ali njegovi kreatori nisu uzeli u obzir naše mišljenje.

“Takođe smo tražili da se obezbijedi određeni iznos novčane pomoći nezaposlenima, ali ni za ovaj naš zahtjev nije bilo sluha”, naglašavaju u SNP-u.

Simptomatično je, navode iz SNP-a, da se u momentu formiranja nove Vlade Crne Gore, koju treba da čine neki novi ljudi, pokreće ova priča, koja je samo populistički pokušaj funkcionera Krivokapićeve stranke u nastajanju da prikupe koji glas više prvo u Beranama, a zatim i na lokalnim izborima u drugim gradovima.

“Pozivamo funkcionere sada već bivše Vlade da prestanu da obmanjuju građane jer je jasno da će program buduće Vlade kreirati novi ljudi, koji će, možete biti sigurni, voditi računa o penzionerima koji su najbolji dio sebe ugradili u temelje ove države. Gospodo, imali ste priliku da nešto uradite, ali ste je prokockali. Dozvolite sada ljudima sa voljom, znanjem, odlučnošću i vizijom da riješe ovaj, ali i druge probleme naših građana”, zaključuju u SNP-u.

Ostavite komentar

Komentari (0)