SNP: UP i ANB da pronađu odgovorne, moramo zaštitit najmlađe

Socijalistička narodna partija (SNP) poziva nadležne institucije, prije svih Upravu policije i Agenciju za nacionalnu bezbjednost (ANB), da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su još jednom uzbunili javnost dojavama o bombama u školama u većem broju crnogorskih gradova, kao i u zgradama opština Nikšić, Bar, Bijelo Polje, Berane i Tivat, navode u reagovanju.
SNP: UP i ANB da pronađu odgovorne, moramo zaštitit najmlađe

“Izražavamo duboku zabrinutost zbog ovih dešavanja, naročito zato što se ponovo prijeti našoj djeci i što im se onemogućava siguran boravak u obrazovnim ustanovama. Nevjerovatno je da se u kratkom periodu ovakva situacija ponavlja, a da nemamo odgovor od nadležnih organa o čemu se radi i zašto još uvijek niko nije procesuiran tim povodom”, navode u reagovanu.

Djeca su, ističu iz SNP-a, nešto najsvetlije i najvrednije što imamo, te se ne smije dozvoliti da njihov mir i bezbrižnost budu bilo čime narušeni.

“Crnogorsko društvo mora pronaći snagu i način da odgovori na ove i slične izazove i da zaštiti svakog građanina, a posebno naše najmlađe. Zato pozivamo nadležne organe da daju svoj puni doprinos kako bismo izgradili sigurno društvo u kojem ovakva dešavanja više neće biti moguća”, zaključili su u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Dijaspora pisala Delegaciji EU: Vlada zaboravlja da su ograničenja u izbornim pravima, podvrgnuta strogom nadzoru suda u Strazburu

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

Da li je Beograd Crnu Goru ostavio na miru?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Medenica bila u SDT-u: Potpisala izjavu da nije u stanju da prisustvuje istražnoj radnji

Blažić: Volio bih da vidim ko može da ospori legalitet Skupštine kad je sazove 41 poslanik

SDP predložio izmjene Zakona o nepokretnosti po hitnoj proceduri

Konstrakta se oglasila nakon napada na Tviteru zbog vaskršnje fotografije: “Shvatila sam da je zemlja ravna”