“Svi za naš GRAD” – dr Ivan Vuković: Odbornički kandidati posjetili Call centar i razgovarali sa građanima

Pokret ''Svi za naš GRAD'' – dr Ivan Vuković za kratko vrijeme pokupio je ogromne simpatije građana, između ostalog, i zbog toga što je simbol dobre energije, pozitivnih promjena, spoja mladosti i iskustva.
“Svi za naš GRAD” – dr Ivan Vuković: Odbornički kandidati posjetili Call centar i razgovarali sa građanima

Foto: Svi za naš grad

Tim, kako je saopšteno, okuplja pojedince dokazane u različitim oblastima, koje je ujedinio progresivni i građanski način razmišljanja i ideja o tome kako Podgorica treba da izgleda u budućnosti, te uvjerenje da ona može postati jedno od najljepših mjesta za život u ovom dijelu Evrope.

“Juče su naši sugrađani imali priliku da, putem Call centra, razgovaraju sa nekima od ljudi koji su dio Pokreta “Svi za naš GRAD” – dr Ivan Vuković i uvjere se u to da svi članovi ovog tima rade kao jedan kako bi se naša vizija mogla ispuniti. Reakcije građana su izuzetno pozitivne, a podrška koju nam pružaju dodatno nas obavezuje da se borimo da sačuvamo građanski duh i evropski put razvoja Pogorice”, navodi se u saopštenju.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


DOCLEA

GOSPODO ! PRAVITE OGROMNU GREŠKU NEPOZIVAJUĆI U KOALICIJU “PARTIJU CRNOGORSKIH MUSLIMANA”.VI SMIŠLJENO STIGMATIZUJETE ,DISKRIMINIŠETE I VRŠITE ASIMILACIJU. ČLANOVI I RUKOVODSTVO TE PARTIJE SU ZASIGURNO NAJLOJALNIJI GRAĐANI CRNE GORE UZ CRNOGORCE ISLAMSKE VJERE.OVE DVIJE GRUPACIJE GRAĐANA CRNE GORTE ISLAMSKE VJERE, NEMAJU REZERVNE DRŽAVE ,NJIHOVA JE HIMNA ” OJ, SVIJETLA MAJSKA ZORO”,NJIHOVA JE ZASTAVA ZVANIČNA ZASTAVA CRNE GORE ,NJIHOV JEZIK JE CRNOGORSKI JEZIK,itd …… ONI IMAJU BEZREZERVNU PODRŠKU CRNOGORSKIH PATRIOTA.

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Medija centar DPS: Demokrate sljedbenici DF-a, dokazali se kao anti-NATO propaga...

Gardijan: Rasplamsavanje nasilja na Kosovu pokazuje ludost politike Zapada prema...

Abazoviću dodijeljeno specijalno priznanje za posebnu afirmaciju manjinskih zaje...

Eraković: Cilj popisa da Crna Gora postane treća država jednog naroda na Balkanu