test

Todorović: Primiču se posljednji dani čim Huter brani Milatovića od Kneževića

Standard

21/04/2024

14:14

Demokratska narodna partija sa ozbiljnom zabrinutošću konstatuje da nam se primiču posljednji politički dani čim poslanik Oskar Huter brani Jakova Milatovića od Milana Kneževića, saopštila je portparolka DNP-a Jovana Todorović, reagujući na današnje saopštenje Hutera.

“Istog onog Milatovića kojeg su pristalice DPS- a za vrijeme predsjedničke kampanje na Cetinju napali i bacili u lokvu, a da se tad nijednom riječju osude nije oglasio. Ali ako je bilo potrebno da poslanik Oskar Huter doživi preobraženje napadima na Milana Kneževića, pozivamo ga da i dalje nastavi pokajničkim putem, jer će njegov sljedeći potez biti ispovijest kod mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru”, kazala je ona.

Prema njenim riječima a što se tiče navodnih gnusnih optužbi koje je Milan Knežević izrekao o pojedinim pripadnicima VCG, pitaju Hutera koju je to neistinu saopštio njihov lider?

“Da li je tačno da su oficiri VCG švercovali 60 kg kokaina na školskom brodu “Jadran” i da je sudski postupak u tom slučaju još uvijek u toku? Da li je tačno da je za nedavno klanovsko ubistvo na Meterizima osumnjičen izvjesni H.K. bivši pripadnik VCG? I konačno, da li je tačno da je 28.08. 2020. iz vojnog magacina u Brezoviku trideset automata i 16 000 metaka dopremljeno ANB-u i ko zna još kojim kriminalnim grupama kako bi se na dan izbora obračunali sa liderima DF-a i narodom koji ih je podržavao?”, istakla je ona.

Todorović tvrdi da je sve ovo tačno, jer su dokazi i činjenice koje je iznio Milan Knežević istiniti i neumoljivi.

“Zato gospodinu Huteru prijateljski preporučujemo da umjesto što brani Jakova Milatovića i VCG od Milana Kneževića, iskoristi svoju državotvornu energiju u odbrani prava radnika “Košute” koja je urnisana upravo u vrijeme “zlatnih” godina vladavine DPS-a čiji je on jedan od glavnih stjegonoša”, zaključila je ona.

Izvor (naslovna fotografija):

Jovana Todorović

Ostavite komentar

Komentari (1)

JoRadan

21 Apr. at 15:52

Postovanje gospodo,das ste tako dobra partija,sigurno vas nebi napustio,to bi morali znati.