URA: Bečić da kaže otkad je u kontaktu sa kriminalcima

,Očigledna frustracija najnebitnijeg lidera neke partije u regionu jasno govori da Bečić i Demokrate ne umiju da sakriju povezanost sa kriminalnim strukturama koje ih drže u šaci i zbog kojih su dugo vremena opstruirali izbor novog Tužilačkog savjeta i reformi u Tužilaštvu, a time i jasnu borbu protiv organizovanog kriminala u visoke korupcije, ističu u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.
URA: Bečić da kaže otkad je u kontaktu sa kriminalcima

Foto: GP URA

Iz URE ponavljaju da Bečić nije odgovorio na pitanje ko ga ucjenjuje i zašto, zbog čega vrši selekciju kriminalnih klanova, te otkad je u kontaktu sa bezbjednosno interesantnim licima.

,,Javnosti radi bilo bi korisno da Aleksa Bečić pojasni zašto je odustao od evropskog puta Crne Gore, zašto mu je partija važnija od države i da li se, kada i zašto tajno sastajao sa vrhom Demokratske partije socijalista?”, upitali su Bečića iz Građanskog pokreta URA. 


Iz URE ističu da dok je danas najmanje bitan lider u regionu kao predsjednik Skupštine Crne Gore mijenjao tapete, hoblovao parket i hapsio BIL lica preko facebook-a, predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović je podigao kredibilitet bezbjednosnog sektora koji je postao pouzdan saveznik međunarodnih institucija. 


,,Kao posljedica toga, krenule su najveće akcije zapljene kokaina na Balkanu, zatim dostavljanje dokumentacije od strane EUROPOL-a i rješavanje brojnih kriminalnih ubistava, zaustavljen je šverc cigareta preko Luke Bar, dok na crnogorskim ulicama više nema brutalnih ubistava. Neko se protiv kriminala bori na terenu, nego preko društvenih mreža. Razumijemo i zašto”, zaključili su iz Građanskog pokreta URA. 

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


cikoticka

kao jedni kao drugi, iste splacine i onda i sad, lijepo li je biti covjek

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

DR SANJA LEKIĆ ZA STANDARD: U CG najčešći karcinomi pluća i dojke, revolucija u ...

Buduća predsjednica Savjeta Biblioteke kucala tikete, a direktor se poziva na li...

Asanović poručio Injac: Pet mjeseci smo čekali da dođete na vlast, onda nam zaka...

Država bi se teško odrekla dobiti od 60 miliona eura