Izvor: Dnevne novine

“VAR SOBA” U MITROPOLIJI

Iako su skoro svi učesnici razgovora predstavnika nove većine u Manastiru Ostrog saopštili da Mitropolija crnogorsko-primorska ne sastavlja Vladu i ne učestvuje u raspodjeli vlasti, sasvim je jasno da je interesovanje MCP za politička događanja veoma veliko.
“VAR SOBA” U MITROPOLIJI

Na društvenim mrežama juče je bila aktuelna fotografija mitropolita Amfilohija, na kojoj se vidi da prati prenos Skupštine Crne Gore

U Mitropoliji tvrde da je to, isključivo, zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji posljednjih dana niko i ne pominje, a koji će se, izvjesno je, ponovo naći pred poslanicima Skupštine Crne Gore, ako se Abazović, konačno, izjasni o njemu.

Na društvenim mrežama juče je bila aktuelna fotografija mitropolita Amfilohija, na kojoj se vidi da prati prenos Skupštine Crne Gore. Mnogi su prokomentarisali da sve liči na “var sobu”, sa sportskih terena, u kojoj sudije, vraćajući snimke nadmetanja, donose konačne odluke o bitnim događanjima na terenu. Liči, zar ne?

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Crnogorci iz cijelog svijeta jednim glasom uz patriotski skup

(VIDEO) DAN PARLAMENTARIZMA-BEČIĆ: Skupština CG je jednodomni parlament, posjeduje potencijal za napredak

AZRA JASAVIĆ za Standard: URA je opasna politička igračka u rukama medijskih tajkuna, sa ugrađenim tajmerom za rušenje građanskog koncepta Crne Gore

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Incident ispred KCCG: Građani htjeli nasilno da uđu, obezbjeđenje zvalo policiju

Najveća crnogorska zastava biće razvijena 21. maja

(VIDEO/FOTO) Kašćelan, uz pratnju jakih policijskih snaga, priveden na saslušanje u Tužilaštvo

AKCIJA SPECIJALNOG TUŽILAŠTVA I POLICIJE: Zadržani Kašćelan i saradnici, potraga za Zvicerom, Vujotićem i Živkovićem