test

Veljović: Nastaviću da iznosim svoje stavove

Standard

16/08/2021

13:19

Savjetnik predsjednika Crne Gore i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović dao je izjavu u Tužilaštvu povodom svog teksta

Veljović je novinarima kazao da je tužiocu rekao da tekst nema nikakve veze za DPS-om ili bilo kojim drugim političkim subjektom. 

“Radi se lično o mom stavu na koji imam pravo kao i svaki građanin. Saopštio sam činjenice koje svako može da tumači kako hoće. Vrlo jasno ću da saopštavam svoje stavove. Vjerujem da je bilo mnogo drugih prilika kada je trebalo pozvati i premijera kada je trebalo da daju izjave. Kada su po gradovima Crne Gore orgijali i narušavali bezbjednost građana”, naveo je Veljović. 

On je kazao da premijer ne poštuje institucije države ne odazivajući se na pozive, ignorišući Tužilaštvo da da izjave, te da je licemjerno da on poziva nekog kada on to ne čini u državi u kojoj je premijer.

Veljović je kazao da će nastaviti da slobodno iznosi svoje stavove.

“U tome me niko neće spriječiti, tako da mislim da je ova farsa, nešto što ne doprinosi normalnom toku političkih prilika u Crnoj Gori. Moj poziv prema pripadnicima službe doživljavam dobronamjerno odgovorno i profesionalno. Svi moji stavovi su stavovi slobodnog građanina. Oni koji doživljavaju kao huškanje ostavljam njima da tumače, varaju se ako misle da nas mogu prepadniti izjavama u odnosu na činjenicu da oni sami bježe od odgovornosti”, rekao je Veljović. 

On je poručio da poštuje institucije i da će se uvijek odazvati na svaki poziv.

Izvor (naslovna fotografija):

Veselin Veljović

Ostavite komentar

Komentari (1)

Jelena

16 Aug. at 13:28

Bravo Gospodine Veljoviću, svi smo mi Crna Gora!