VIDEO: Zoran Lazarević novi načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore

Savjet za odbranu i bezbjednost je na današnjoj sjednici, na prijedlog ministra odbrane, postavio brigadnog generala Zorana Lazarevića na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.
VIDEO: Zoran Lazarević novi načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore

Dosadašnji načelnik, brigadni general Milutin Đurović imenovan je za izaslanika odbrane u vojno-diplomatskom predstavništvu Crne Gore.

Savjet za odbranu i bezbjednost je na današnjoj sjednici, razmatrao i druga pitanja iz svoje nadležnosti, a u radu sjednice su učestvovali predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, predsjednica Skupštine Danijela Đurović i predsjednik Vlade Dritan Abazović, a po pozivu i ministar odbrane Raško Konjević.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

(FOTO I VIDEO) Skupština izglasala 43. Vladu Crne Gore; Abazović premijer

STANDARD U SREBRENICI; Đukanović: Svi smo odgovorni prema pokušajima relativizacije genocida; Bečić: Zločinci su ljušture, ispunjene samo zlom;

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

Đukanović: Manjinska vlada nije najbolje rješenje, ali ćemo je podržati

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ANKETA STANDARDA “ZAJEDNO PROTIV KANCERA” Popović-Mujović: Jedna sam od onih koja je roditelja čekala na klupi ispred Onkolgije, redovno odlazite na preglede, život je jedan!

Proruski skup u Herceg Novom: Ukrajinci su u zabludi, SAD atakuju na pravoslavlje, Vatikan sprema novi poredak

UPC: U Luci Bar zaplijenjeno 8 kontejnera cigareta vrjednih 3,5 miliona eura

Medojević: EU je završila priču o proširenju, nema više ‘evropskog puta’