test

Vlada za člana UO JPMD naimenovala Špira Vulovića koji je upozoravao Krapovića da ukloni ploču u Morinju jer im je strpljenje pri kraju

Standard

21/04/2024

10:35

Vlada je na jučerašnjoj telefonskoj sjednici naimenovala četiri člana Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, a među naimenovanima je i Špiro Vulović. On je predsjednik Mjesne zajednice Morinj, a javnosti je već poznat kao oštri protivnik postavljanja ploče u Morinju, koji je bio učesnik, a moguće i organizator, blokada puta u Morinju 2022. kada je ploča i postavljena.

Kako saznaje Antena M, Vulović je u ime Savjeta MZ Morinj 26. marta ove godine uputio pismo ministru odbrane Draganu Krapoviću u kojem zahtijeva da se ploča u Morinju ukloni.

Kako je naveo u dopisu očekivao je da dolaskom nove vlasti ta “nepravda bude ispravljena”, te ministra upozorio da će ukoliko se to ne dogodi pokrenuti nove akcije.

“Imali smo previše strpljenja, a ne bi voljeli da opet pokrećemo akcije povodom ovog pitanja, iako znajte da smo vrlo spremni i naredni. Samo od vas zavisi naše buduće djelovanje i molio bih vas da ne testirate naše strpljenje”, naveo je u nedavnom dopisu Vulović ministru odbrane.

Izvor: Antena M
Izvor (naslovna fotografija):

Vlada Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI