Vlahović: Neka se Abazović i njegovi sljedbenici obrate direktoru TLN da im pojasni što je napisao

Nemam drugog komentara na ove bedastoće i pokušaje uvreda od strane jednog od Abazovićevih vojnika, do onog da bi bilo korisno razmisliti koliko je pametno i logično negirati očigledno i svima poznato - naveo je u odgovoru diplomata i predsjednik Crnogorskog helšinskog odbora Miodrag Vlahović u reagovanju na objavu ministra unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Filipa Adžića.
Vlahović: Neka se Abazović i njegovi sljedbenici obrate direktoru TLN da im pojasni što je napisao

Miodrag Vlahović

Podsjećamo, Adžić je komentarišući objavu Vlahovića o učešću premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića na konferenciji u Vašingtonu ocjenio da su njegovi “uzaludni pokušaji” da “ponovo obruka Crnu Goru zavšrili sa sopstvenim sramoćenjem i fijaskom”.

– Crnogorski helsinški odbor (CHO) se obratio TLN (Transatlantic Leadership Network) upitom kako je moguće da osoba koja u svojoj zemlji najbrutalnije proziva i optužuje profesionalne i slobodne novinare i medije, poziva na njihovo hapšenje i zabranu, crta im mete i zove ih fašistima i ekstremistima, bilo kome na svijetu govori o slobodi medija. Za odgovor g. Daniela S. Hamiltona, predsjednika TLN, koji smo sinoć dobili, bilo bi dobro da se Abazović i njegovi sljedbenici obrate njemu – da im on objasni što je napisao i zašto je to napisao – istakao je Vlahović.

Ponavljam svoj, odnosno stav CHO da je legitimnost Dritana Abazovića da govori o slobodi medija jednaka kredibilnosti nagrade koju je dobio njegov koalicioni partner iz koncerna Vijesti.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


GRAĐANSKI

Tako to rade gospoda Crnogorci (u čijim rukama je jedna jedina istina i činjenice) spram otpadnika i klerofašista iz sadanje vlasti – koji su za Zapad: dno dna!

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Premijerove šale javnost doživljava kao prijetnje

CHO: Specijalni rat protiv Crne Gore se nastavlja

Vlahović: Abazović neće govoriti na TLN konferenciji u Vašingtonu

Vlahović: Onima koji su pokrenuli postupak prema građanima Cetinja biće to uskoro otežavajuća okolnost

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Uhapšena Sofija Bulatović: Miloševićeva prijateljica divljala po auto-putu

Konjević Konataru: Tu su dokumenta, no je muka đe su cigare

U saobraćajnoj nesreći stradao Podgoričanin (77)

Francuska odlikovala Milicu Perišić ordenom viteza Nacionalnog reda za zasluge