test

Vuković: Poziv da se izjasnim u odnosu na navode prijave Kovačevića pokušaj zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti

Standard

18/03/2024

13:11

Policija je juče popodne došla u dom mojih roditelja da mi uruči zvaničan zahtjev da se izjasnim povodom optužbi koje je gradonačelnik Nikšića podnio protiv jednog broja opozicionih političara i nezavisnih novinara, objavio je poslanik i potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković na mreži X.

“Nakon koleginica  Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović, te Draška Đuranovića glavnog urednika ‘Pobjede’, juče sam i ja dobio poziv da se izjasnim u odnosu na navode prijave nacional-šoviniste M. Kovačevića i to na način što su dva uniformisana lica posjetila stan đe žive moji roditelji.” napisao je Vuković na mreži X.

Vuković tvrdi da je potpuno jasno da se radi o još jednom pokušaju zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti.

“u 4 sata popodne, na toj adresi ne živim od 2012. god. Potpuno je jasno da se radi o još jednom pokušaju zastrašivanja političkih protivnika aktuelne vlasti (uzaludna rabota, naravno) i skretanja pažnje sa brojnih afera koje prate rad sramotnog predsjednika Opštine Nikšić.” zaključio je Vuković.

Izvor (naslovna fotografija):

Glavni grad

Ostavite komentar

Komentari (1)

Zvonceto

18 Mar. at 14:03

Ivane,trebao si da pozoveš,kao komad vojvoda, da ,,drugovi otkopaju sakriveno oružje” i da vas niko ne dira…ovako,cim se ne pozovete na klero_nacionalstičke ntidržavne stavove koji dolaze,povremeno iz df struktura i popovske bratije,nemate imunitet…onaj. poslaninički ne pomaže pred antidržavnim institucijama!