test

Vuković objavio zastave iz kabineta: Dok ne useli naredni gradonačelnik i ‘okiti’ ga novim znamenjem; Milatović odgovorio stihovima: Moje zastave, uvijek su iste boje

Standard

12/01/2023

13:54

Aktuelni gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković objavio je fotografiju na kojoj su u kabinetu gradonačelnika dvije zastave – crnogorska i Glavnog grada uz poruku ''dok ne useli naredni i 'okiti' ga novim znamenjem''. Na njegovu objavu reagovao je potpredsjednik Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović odgovrio je Vukoviću stihovima pjesme Parnog valjka ''Moje zastave''.



Podsjećamo, rukovodstva određenih crnogorskih opština tokom izlaganja u Skupštini Srbije u decembru prošle godine kazali su da su dolaskom na funkcije vratili trobojke u kabinete.

“Kabinet gradonačelnika Podgorice – barem dok ne useli naredni i ‘okiti’ ga novim znamenjem, o čemu će moći ponosno informisati zvaničnike susjedne nam države”, naveo je Vuković na Tviteru.

Milatović je, reagujući na objavu gradonačelnika Podgorice, poručio da je “Vuković uzurpator”.

“Ti se Vukoviću i dalje kitiš tuđim perjem čim se lažno predstavljaš kao PG_mayor! A nisi ništa više nego običan uzurpator. Al valjda je to normalno za vas kojima zastave uglavnom služe za džepove i za podjele”, naveo je Milatović na Tviteru.

Potom je podijelio stihove pjesme Parnog valjka “Moje zastave” navodeći da su to njgove.

“A kad smo kod zastava evo mojih – u stihovima koje sumnjam da ćeš razumjeti: “Moje zastave, uvijek su iste boje, nad njima ljubav caruje. Moje zastave, nikad na pola koplja, ljubav se ne predaje!””, citirao je Milatović.

Izvor (naslovna fotografija):

foto Antena M

Ostavite komentar

Komentari (0)