Vuković: U želji da zaštitim Mariju Vuković, predložio sam joj da pruži podršku u drugačijoj formi

Povodom podrške Marije Vuković listi Pokreta ''Svi za naš GRAD, te brojnih komentara izrečenih tim povodom, oglasio se nosilac liste, dr Ivan Vuković.
Vuković: U želji da zaštitim Mariju Vuković, predložio sam joj da pruži podršku u drugačijoj formi

Podsjećajući da je Pokret “Svi za naš GRAD”, u vremenu u kom dominiraju političke podjele i tenzije, sugrađanima ponudio platformu koja je inkluzivna, koja otvorena za sve ljude koji vole Podgoricu – platformu koja ne dijeli već okuplja, nosilac listed r Ivan Vuković istakao je da je počastvovan time što je puno sugrađana, među kojima i značajni broj istaknutih pojedinaca i ljudi koji nemaju nikakve veze sa politikom, podržao Pokret. Podrška je, između ostalih, došla i od sportskih idola savremene Crne Gore – Danke Kovinić i Marije Vuković.

Nažalost, Marijina podrška aktuelnom gradonačelniku Vukoviću, izazvala je brojne komentare.  

“Iznad svega cijenim Marijino povjerenje i njenu iskrenu namjeru da, kao neko ko ne pripada nijednoj partiji, niti ima bilo kakvu ambiciju da se bavi politikom, podrži mene i moj tim. Vođen osjećajem odgovornosti i obavezom da je zaštitim od svega što bi, na bilo koji način, moglo negativno uticati na njenu sportsku karijeru, predložio sam joj da umjesto učešća na listi, pruži podršku u drugačijoj formi, što je ona i prihvatila”, istakao je Vuković.

“Uz iskreno žaljenje zbog neprijatnosti kojima je bila izložena proteklih dana, koristim priliku da još jednom zahvalim našoj sportskoj heroini na tome što je odlučila, vođena najplemenijim pobudama, da bude uz mene u ovom trenutku”, zaključio je Vuković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


DUKLJA

GOSPODO ! PRAVITE OGROMNU GREŠKU NEPOZIVAJUĆI U KOALICIJU “PARTIJU CRNOGORSKIH MUSLIMANA”.VI SMIŠLJENO STIGMATIZUJETE ,DISKRIMINIŠETE I VRŠITE ASIMILACIJU. ČLANOVI I RUKOVODSTVO TE PARTIJE SU ZASIGURNO NAJLOJALNIJI GRAĐANI CRNE GORE UZ CRNOGORCE ISLAMSKE VJERE.OVE DVIJE GRUPACIJE GRAĐANA CRNE GORTE ISLAMSKE VJERE, NEMAJU REZERVNE DRŽAVE ,NJIHOVA JE HIMNA ” OJ, SVIJETLA MAJSKA ZORO”,NJIHOVA JE ZASTAVA ZVANIČNA ZASTAVA CRNE GORE ,NJIHOV JEZIK JE CRNOGORSKI JEZIK,itd …… ONI IMAJU BEZREZERVNU PODRŠKU CRNOGORSKIH PATRIOTA.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Vuković: Podrškom Otvorenom Balkanu, SAD od Srbije traži priznanje nezavisnosti Kosova

Vuković: Očekujem ubjedljivu pobjedu u Podgorici

Vuković: Dok sam pregovarao na Cetinju, puno toga dešavalo se iza mojih leđa

Pala Vlada Dritana Abazovića

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Šahmanović: Kovačević neće uspjeti da prepadne ni jednog muslimana, ta čoporativno-pećinska taktika mu neće proći

Mportal: Automobil glavnog finansijskog direktora EPCG uništen u udesu

Đolević: Jovanića prisluškivali, istraga vođena suprotno Ustavu

Uljarević: Većina teško može imati zajedničkog kandidata za predsjednika