test

Živković Abazoviću: Pravda će zakucati i na Vaša vrata, znate koji su dokazi u tužilaštvu; Abazović: Uzmite kokice, ovo nije ništa u odnosu na ono što ćete tek vidjeti

Standard

27/11/2023

19:25

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković poručio je bivšem premijeru i poslaniku Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću da će pravda zakucati na njegova vrata, te da bi trebalo da pripremi odbranu.

Abazović je tokom svog izlaganja pričao prilično glasno, a Živković je rekao da razumije njegovu emociju jer je ostao bez funkcije premijera i što je izgubio poziciju autoriteta u državi.

“Vi ste partija koja nestaje. Jedino ste uspjeli da zadržite toliko poslanika jer su vam Demokrate izašle u susret za četiri mjesta. Nema potrebe da pričate o strujama, vi ste svakako višefazna i uskoro će se ta višefazna konkretno razriješiti u tužilaštvu i znate ko će pokrenuti te procedure i znate za koje slučajeve. Da ih ja sad ne objelodanjujem jer se ne bavim senzacionalizmom. Znate i koji su dokazi u tužilaštvu. Onda sačekajte ono što slijedi u narednim nedjeljama pred državnim tužilaštvom”, poručio mu je Živković.

Upozorio ga je da ne zaboravi čime su se bavili funkcioneri Ure.

“Vi ste u kontinuitetu pominjali priču kako ste svevišnji borac protiv mafije, šverca duvana i zamislite upravo vaš funkcioner završi u pritvoru zbog šverca cigareta. Vi se služite različitim vrstama obmana i sve što ste govorili pokazalo se kao netačno. Zamislite kada neko izađe pred građane i kaže “ja sam taj koji se bori protiv kriminala i korupcije – nema niko prije mene” i njegov funkcioner završi u pritvor zbog šverca cigareta. Znam da vi nas smatrate arhineprijateljem i znam da ne možete da izdržite što ste smijenjeni. Samo ste imali namjeru da nekako ostanete na poziciji”, istakao je Živković.

Abazović: Uzmite kokice, ovo nije ništa u odnosu na ono što ćete tek vidjeti

Dritan Abazović (GP URA) kazao je da reagovanje PES-a i DPS-a na izlaganje Filipa Adžića predstavlja iskoordisanu akciju demaskiranja ove dvije partije.

“Kada je riječ o Skaj prepisci: Uzmite kokice, ovo što ste vidjeli je ništa u odnosu na onu što ćete vidjeti u narednom periodu. Istina će naći put za svakog od nas”, istakao je Adžić.

Kako kaže, vidjećemo i Skaj i druge stvari, ali da DPS nikada neće imati tapiju da brani nacionalne interese Crne Gore.

Abazović je predložio Živkoviću da ne glumi Mila Đukanovića već da gradi svoj personaliti.

“Što se tiče tužilaštva i svega, to je jedan od kilometra neistina koji vi izgovarate. Ja sam svemu naredan i spreman da odgovoram. Nadam se da jednaku spremnost imate i vi, do kojih je ruka pravde već stigla”, istakao je Abazović.

U odgovoru Živkoviću na navode o hapšenju Rada Miloševića istakao je da čeka kraj sudskog procesa.

Osvrnuo se na svakodnevna saznanja sa kojim se javnost upoznaje, a tiču se napada na DF.

Tvrdi da je cilj organizovanih kriminalnih struktura da se instalira 44. Vlada “kako bi oni uhvatili luft, kao kad su ga uhvatili kada je u prlamentu odbijeno da se usvoji Zakon o porijeknu imovine, i dozvoljeno im da imovinu skladište na drugim mjestima”.

Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: Screenshot

Ostavite komentar

Komentari (0)