Novi Voli Hipermarket Kotor: Uživajte u novoj dimenziji ukusa i stila, uz specijalan popust

Na starom mjestu omiljenih susreta, na kružnom toku koji spaja Kotor, Tivat i Budvu, ponovo se otvara Voli hipermarket Kotor, prvi izbor kupaca iz okruženja.
Novi Voli Hipermarket Kotor: Uživajte u novoj dimenziji ukusa i stila, uz specijalan popust

Još od svog otvaranja 2013. godine, ovaj hipermarket je pomjerao standarde trgovine.

Od sada, obogaćena ponuda u prostranom, modernom ambijentu, omogućava opuštenu, ugodnu kupovinu koja predstavlja pravo zadovoljstvo.

Ne propustite priliku za uštedu- na dan otvaranja, svi računi će biti umanjeni za 10%

Hipermarket otvara svoja vrata u petak, 1.jula u 9h. Ne propustite priliku za uštedu jer će svi računi biti uamanjeni za 10% (osim proizvoda čija je cijena zakonski regulisana).

Ponuda koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

U bogatom i raznovrsnom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, posebna pažnja je poklonjena domaćim proizvodima.

U ponudi mesare je raznovrstan izboruvijek svježeg mesa strogo kontrolisanog porijekla, a sektor delikatesa će zadovoljiti i najprobirljivije potrošače. U Voli ribarnici je dnevno svježa morska i riječna riba i plodovi mora.

Posebno je koncipiran sektor organskih proizvoda, kao i pekara sa mirisnim, svježim, slanim i slatkim pecivima i kolačima. U okviru gastronomke ponude, potrošačima će biti dostupna jela koja pripremaju naši dokazani majstori kuhinje, od najkvalitetnijih i svježih sastojaka.

U ponudi voća i povrća, osim egzotičnih proizvoda sa udaljenih meridijana, posebna pažnja se poklanja proizvodima iz domaćeg uzgoja, kao i proizvodima iz Naše bašte sa Volijevogimanja na Šasu.

Hipermarket se prostire na preko 5.500m2, u ponudi je oko 15.000 artikala.U sklopu hipermarketa je i apoteka Tea Medica. U pripremi je i otvaranje restorana Bar 11, na prvom spratu, iznad hipermarketa.

Novo -Take&go sektor-IzVOLIte

Od sada su kupcima na razmeđu opština Kotora, Tivat i Budva dostupni uvijeksvježi proizvodi za ponijeti. IzVOLIteu ponudi objedinjuje najkvalitetniju kafu, svježe cijeđene sokove, svježa peciva i salate, pice pripremljene prema tradicionalnoj recepturi majstora italijanske kuhinje, burgere od najkvalitetnijeg mesa, raznovrsne sendviče… Idealno mjesto za predah i okrepljenje.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Meso skuplje od 15 do 25 odsto, cijene još mogu rasti

Cijenje divljaju, hrana sve skuplja

Otvoren novi Voli hipermarket u Baru

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

JASAN SIGNAL UPOZORENJA: Evropljani sumnjaju u politički legitimitet Vlade

PORAVNANJE ILI DIL: Kako su Plantaže izgubile 350 hiljada eura i više hiljada kvadarta zemljišta

(VIDEO) Uhapšeno šest osoba osumnjičenih za prodaju droge

(VIDEO)Pogrebne usluge dobile savremenu upravnu zgradu