test

Arso Milić šampion Evrope u Gelzenkirhenu!

Standard

25/05/2024

18:17

Džiu džicu reprezentacija Crne Gore se po tradiciji sa svakog takmičenja vraća sa medaljama.Nema sumnje da će tako biti i na Evropskom prvenstvu, čiji je domaćin njemački Gelzenkirhen, jer se već nakon dva dana šampionata stiglo čak i do zlata a našoj državi donio ga je fenomenalni Arso Milić koji je u kategoriji do 94 kilograma savladao u finalu borca iz Danske. Arso je na putu ka zlatu rušio i takmičare iz Španije i Srbije.

Još jedan sjajan rezultat imali smo u režiji Mladena Bojanovića koji je u kategoriji +94kg stigao do bronzane medalje.

Istog dana imali smo “srebrne momke” Stefana Vukotića i Filipa Pešića u kategoriji show men.

Drugi dan bio je rezervisan upravo za Vukotića i Lidiju Caković koji su stigli čak do dvije bronzane medalje i to u kategorijama clasic mix i show open.

Trećeg dana šampionata svoje mečeve radiće Nikola Perović, Krsto Radulović, Miloš Miličković, Savo Jaredić, Stefan Vukotić i Filip Pešić duo classic men kao i Stefan Vukotić i Lidija Caković u show mix kategoriji.

“Arso je ponovo potvrdio ono što svi znamo a to je da je najbolji kada je to najpotrebnije. Velika takmičenja su nešto što ga posebno inspiriše i svi smo srećni zbog toga. Ništa manje važna jeste bronza Mladena Bojanovića, uz sva ostala odličja od takmičara koji su nas već godinama navikli na fenomenalne rezultate. Novi dan je ispred nas, vjerujem u još mnogo lijepih momenata za našu selekciju“, izjavio je selektor Nikola Prodanović.

Izvor (naslovna fotografija):

Ju Jutsu

Ostavite komentar

Komentari (0)